Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet szeretni egy olyan pasit akinek negró feketék a fogai ha tökéletes a bensője?
NEM!
Fogorvos, műfogsor, fogmosás...
Kizárt, hogy tökéletes legyen a belsőd, ha ilyen igénytelen vagy.
Én meg azt mondom hogy igen
Egy az hogy nem csak igenytelensegbol akadhat a rossz fogsor. Hanem genetika miatt is. Van egy ismerösöm akinek nagyon rosszak a fogai, és azért mert az anyja ivott meg dohányzott terhesség alatt.
Igényes magára jól oltozik rendszeresen mossa a fogát. És nála jobb embert nem nagyon ismerek. Csak annyi hogy mufogsorra nincsenek milliói
A férjem anyja is dohányzott és ivott a terhesség alatt. Az apja is. Minden gyereküknek ragyogó foga van. Pedig a férjem 46 éves és literszámra issza a kólát meg a kávét. Viszont napi 3-5ször mos fogat.
Ettől függetlenül lehet benne genetika, de ha mosod és rendszeresen eljársz fogorvoshoz ellenőriztetni (sztk-ban ingyenes) akkor azért olyan rossz nem lehet.
Ha a csaj, akire hajt ugyanolyan igénytelen, mint ő, akkor van rá esély. Most őszintén, kevés ember olyan mélyszegény, hogy fogkrémre sincs pénze. Meg negrófekete fogakat elérni, ahhoz tényleg nagyon igénytelennek kell lenni... kb. ha életében nem mosott fogat. Akkor meg, ha az megtörtént, akkor legyen az az egyik célja, hogy megcsináltassa a fogsorát.
Lehet mondani, hogy jaj, a belsőnek kellene fontosabbnak lennie... de ilyen szinten igénytelen ember sztem minden másban igénytelen, emberi kapcsolatokban is. De amúgy is, fizikai vonzalomra szükség van egy kapcsolathoz, és azt sem tudom elképzelni, egy ilyen embernek milyen penetráns szájszaga lehet. Igényes, csinos nő ilyennel nem állna le. Vmi lumpen, igénytelen, piszkos nőszemély viszont sztem igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!