Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meg lehet szeretni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet szeretni egy olyan pasit akinek negró feketék a fogai ha tökéletes a bensője?

Figyelt kérdés
2016. jan. 10. 12:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha igénytelenség miatt olyanok a fogai, akkor a bensője nem lehet tökéletes, ha pénztelenség miatt, akkor meg inkább sajnálkozást fog kiváltani másokból.
2016. jan. 10. 12:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az igénytelenség tetőfokán kell lenni ahhoz, hogy valaki ilyen szinten elhanyagolja magát, ez pedig legjobb tudomásom szerint nem egy "tökéletes belső" ismérve. Még a disznóólakban lakó, galambszart meg szemetet evő Bartosnak is van annyi igényessége, hogy kipótoltatja a fogait, szóval egy ilyen embernek még egy alkesz csövesnél is kevesebb igényessége van saját magára. A válasz nem.
2016. jan. 10. 12:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

NEM!

Fogorvos, műfogsor, fogmosás...

Kizárt, hogy tökéletes legyen a belsőd, ha ilyen igénytelen vagy.

2016. jan. 10. 13:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Én meg azt mondom hogy igen

Egy az hogy nem csak igenytelensegbol akadhat a rossz fogsor. Hanem genetika miatt is. Van egy ismerösöm akinek nagyon rosszak a fogai, és azért mert az anyja ivott meg dohányzott terhesség alatt.

Igényes magára jól oltozik rendszeresen mossa a fogát. És nála jobb embert nem nagyon ismerek. Csak annyi hogy mufogsorra nincsenek milliói

2016. jan. 10. 13:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Aki azt írta hogy meg bartosnak is van annyi a hogy kipotoltassa a fogat annak üzenem hogy nem vagy tisztába drága a mufognak az árával utolsó voltam
2016. jan. 10. 13:48
 6/9 anonim ***** válasza:

A férjem anyja is dohányzott és ivott a terhesség alatt. Az apja is. Minden gyereküknek ragyogó foga van. Pedig a férjem 46 éves és literszámra issza a kólát meg a kávét. Viszont napi 3-5ször mos fogat.

Ettől függetlenül lehet benne genetika, de ha mosod és rendszeresen eljársz fogorvoshoz ellenőriztetni (sztk-ban ingyenes) akkor azért olyan rossz nem lehet.

2016. jan. 10. 13:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem apámnak rosszak a fogai, gyerekkori nagy szegénység miatt, és akkoriban az SZTK sem olyan volt, mint most. De ő idővel összegyűjtötte a pénzt és megcsináltatta, tudjuk, hogy drága, de inkább ez, mint a fogatlanság vagy a csúnya fogsor (ami mellesleg fájhat is, tehát nem kellemes annak sem, akié). Ráadásul neki a munkaköre is megkívánta a normális megjelenést, míg nem ment nyugdíjba, szóval nem vehette félvállról a dolgot.
2016. jan. 10. 14:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Az ilyennek szinte 100%. hogy büdös a szája, szóval én nem bírnám elviselni.
2016. jan. 10. 18:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha a csaj, akire hajt ugyanolyan igénytelen, mint ő, akkor van rá esély. Most őszintén, kevés ember olyan mélyszegény, hogy fogkrémre sincs pénze. Meg negrófekete fogakat elérni, ahhoz tényleg nagyon igénytelennek kell lenni... kb. ha életében nem mosott fogat. Akkor meg, ha az megtörtént, akkor legyen az az egyik célja, hogy megcsináltassa a fogsorát.

Lehet mondani, hogy jaj, a belsőnek kellene fontosabbnak lennie... de ilyen szinten igénytelen ember sztem minden másban igénytelen, emberi kapcsolatokban is. De amúgy is, fizikai vonzalomra szükség van egy kapcsolathoz, és azt sem tudom elképzelni, egy ilyen embernek milyen penetráns szájszaga lehet. Igényes, csinos nő ilyennel nem állna le. Vmi lumpen, igénytelen, piszkos nőszemély viszont sztem igen.

2016. jan. 10. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!