Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tökéletes a párom, és én mégis képtelen vagyok szeretni?
Ő a tökéletes férfi. Jól öltözött, igényes (nem túl helyes, de az átlagos szintet megüti), jó állása van, figyelmes, sosem késik, mindig kedveskedik valamivel, szerintem nagyon szeret.
Eddig én is oda voltam érte, de az utóbbi pár napban az agyamra megy. Folyton velem akar lenni, nekem ez kezd sok lenni. 3 hónapja vagyunk együtt, nekem gyors a tempó. A héten kirúgtak a munkahelyemről is, lehet hogy emiatt vagyok ennyire ingerlékeny... Kezdek megijedni, mindig ilyen férfira vágytam, és őt sem akarom megbántani. Ilyenkor mit lehet tenni?
26 N
Nem szeretheted! Nem is ismered eléggé! Huszonévesen én is így gondolkodtam.
Ha eléggé ismernéd, akkor tudnád a hibáit és tudnád, hogy nem tökéletes. Tökéletes férfi nincs és soha senki sem talál. Mindenkinek van hibája. KÉRDÉS: csupán annyi, hogy tudod-e szeretni a hibáival együtt és elviselni azokat.
Szóval szerintem nem is szeretheted, mert nem ismered eléggé. EZ EGYÉRTELMŰ!
Én ezt nem értem. Szerinted ö a tökéletes de már nem túl helyes. Ellent mondasz magadnak. Ha pedig szerelmes lennél akkor te is állandóan vele szeretnél lenni úgy hogy a második válaszolónak igaza van.
Gondolkozz el az érzéseiden és ha tényleg igy van akkor hagyd el ha mégis szereted akkor fogadd el hogy ilyen.
Én úgy gondolom, hogy felnőtt emberek vagytok, ezt meg kell hogy tudjátok beszélni! Mondd el neki az érzéseidet, amit itt leírtál és azt is, hogy egy kicsit magad alatt vagy, megijedtél nem tudom.
Lehet simán képes lenne változni és mondjuk nem érzelegni neked naphosszat, csak el kellene neki mondanod, hogy neked ez már egy icipicit sok!
Nem vagytok még olyan régóta együtt, hogy ilyenekre ő már ráérezzen, vagy tudja, hogy neked mi a jó. Azzal, hogy elmondod az érzéseidet nem bántod meg, max ha ultra érzékeny a lelke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!