Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elmondaná nekem, hogy honnan tanulják a nők ezt a rengeteg taktikázást, amit végül a férfiak ellen fordítanak?
A vélt férfigyűlöletre nőgyűlölettel válaszolsz?
Ha már a férfiaknak tulajdonítják a logikus gondolkozást, tessék néha használni is. Nincs olyan, hogy egy nem csak ilyen, a másik csak olyan.
Érdekes hogy egyesek férfigyűlöletet, feminizmust emlegetnek, mikor minden hozzászólásukból süt a nők iránti megvetés, gyűlölet. Mndden nő kivétel nélkül rendelkezik minden elképzelhető szörnyű tulajdonságokkal, sőőt még annál is rosszabbakkal....de persze férfigyűlölet van, miért is ne :D
Más szemében szálkát....
Hát ez a minden rezdülésből való olvasás, az empátia, a következtetések, túlgondolások... stb egy alap női tulajdonság. Gyárilag bennünk van, evolúciós okok miatt: hogy a visító csecsemőt el tudjuk látni, hogy a kicsi rezdüléseit lesve kitaláljuk mi a baja, mi a jó neki.
Olyan nőt nehezen találsz akiben ezek nincsenek jelen.
Nálam a taktikázás, az amikor ezen tudásukat "politikai" harcokra fordítják. Tehát megy a játszmázás párkapcsolaton, családon beül.
#11 Attól még hogy a nők vannak itt is fölényben, és buzgón nyomják a piros pacsikat, a valóság nem fog megváltozni. És, ugyanúgy fájni fog később is.
És nem nőgyűlölettel, hanem sokéves, soknős tapasztalattal válaszolok.
Ti is tudjátok, hogy a férfigyűlölet nem vélt, hanem valós. És mi a nőket egyáltalán nem gyűlöljük, csupán elegünk van a női terrorból. De ez csak vélt, mert egy terroristával legalább lehet tárgyalni, de a nőkkel nem. Csak hajtják makacsul a magukét, de ezt már leírtam egyszer.
De ha már említed a logikát, akkor olvasd már vissza, amit írtál! Hol van ebben a logika??? Persze a nyáj, azért felpontozott. :-)
Ez is csak az igazamat igazolja, hogy már az első osztálytól egymás ellen fordítják a nemeket. De az alsóban megtanult, férfiellenességtől jellemzően 50-60 éves korotokra sem szabadultok.
Azt mondjátok, hogy a férfiak gyűlölnek titeket, pedig csak magatokat utáljátok, és ezt is a férfiakra vetítitek ki. Ti hazudoztok magatoknak, és egymásnak is, és egyszerűen nem tudjátok elviselni a férfiak őszinteségét, és szem..tnek tartjátok őket emiatt.
Nő: "Kövér vagyok (120kg)", mire a másik nő: "nem is vagy kövér"! - és megnyugszanak !?
Férfi: "Kövér vagyok (60kg)", mire a másik férfi: "Igen, és még csúnya is". - téma lezárva.
Mi ez ha nem hazudozás???
#15 Levakarom magam. Lassan feleségül kérlek, mert úgy fel tudsz húzni, mintha a feleségem lennél. Kiforgatod a szavaimat, és taktikázol ellenem, mint amiről a kérdés szól. :-)
Egy szóval sem mondtam, hogy nem létezik!!! Mindössze arra próbáltam "rávilágítani", hogy egy nőnek nagyon keményen meg kell dolgoznia azért, hogy egy férfi meggyűlölje. De a férfi akkor sem kasztrálja magát, hanem megy egy másik nő után. Ebből következik, hogy nem gyűlöli a nőket!
Azt hittem nem kell ismételnem, hogy kivételek mindig vannak, még akkor is, ha az ember nem emeli ki direktben. Beszélgetni csak általánosságokról, a többségről tudunk.
ma kevés ember tud felnőni ahhoz agyban, h tényleg ne görgesse a sérelmeit (legyen az vélt v vagy valós), hanem tegyen azért, hogy elengedje azokat. Én mindig törekszem rá. Persze van olyan ember, akit akkora gyökérnek tartok, h még a gondolatot is sajnálom rá. Más, meg aki az én értékrendem szerint normális; világbajnok módon kijön vele. Más meg engem gondol valszeg ugyanígy. Nem vagyunk egyformák. Bár lehetőségeimhez mérten mindig igyekszem a konfliktusaim rendezni, de van, h úgy érzem; a másik miatt nem fog menni kb soha. Jó, akkor skip, átmenetileg (vagy örökre) nincs dolgunk egymással. Kerülöm a vele való bmilyen kontaktot, ill kommunikációt.
Részemről ez kb ennyi. Bántani persze bánt, de kutyába nem fogok lemenni. De igyekszem nem is utálni. Vhogy úgy igyekszem felfogni, h attól, h én egy darab fosnak tartom, attól még lehet jó ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!