Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valaki elmondaná nekem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki elmondaná nekem, hogy honnan tanulják a nők ezt a rengeteg taktikázást, amit végül a férfiak ellen fordítanak?

Figyelt kérdés
2016. febr. 1. 23:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
93%

A vélt férfigyűlöletre nőgyűlölettel válaszolsz?

Ha már a férfiaknak tulajdonítják a logikus gondolkozást, tessék néha használni is. Nincs olyan, hogy egy nem csak ilyen, a másik csak olyan.

2016. febr. 2. 14:29
 12/23 anonim ***** válasza:
77%

Érdekes hogy egyesek férfigyűlöletet, feminizmust emlegetnek, mikor minden hozzászólásukból süt a nők iránti megvetés, gyűlölet. Mndden nő kivétel nélkül rendelkezik minden elképzelhető szörnyű tulajdonságokkal, sőőt még annál is rosszabbakkal....de persze férfigyűlölet van, miért is ne :D

Más szemében szálkát....

2016. febr. 2. 15:48
 13/23 Noblesse Oblige ***** válasza:

Hát ez a minden rezdülésből való olvasás, az empátia, a következtetések, túlgondolások... stb egy alap női tulajdonság. Gyárilag bennünk van, evolúciós okok miatt: hogy a visító csecsemőt el tudjuk látni, hogy a kicsi rezdüléseit lesve kitaláljuk mi a baja, mi a jó neki.

Olyan nőt nehezen találsz akiben ezek nincsenek jelen.

Nálam a taktikázás, az amikor ezen tudásukat "politikai" harcokra fordítják. Tehát megy a játszmázás párkapcsolaton, családon beül.

2016. febr. 2. 23:34
 14/23 anonim ***** válasza:
11%

#11 Attól még hogy a nők vannak itt is fölényben, és buzgón nyomják a piros pacsikat, a valóság nem fog megváltozni. És, ugyanúgy fájni fog később is.

És nem nőgyűlölettel, hanem sokéves, soknős tapasztalattal válaszolok.

Ti is tudjátok, hogy a férfigyűlölet nem vélt, hanem valós. És mi a nőket egyáltalán nem gyűlöljük, csupán elegünk van a női terrorból. De ez csak vélt, mert egy terroristával legalább lehet tárgyalni, de a nőkkel nem. Csak hajtják makacsul a magukét, de ezt már leírtam egyszer.

De ha már említed a logikát, akkor olvasd már vissza, amit írtál! Hol van ebben a logika??? Persze a nyáj, azért felpontozott. :-)

Ez is csak az igazamat igazolja, hogy már az első osztálytól egymás ellen fordítják a nemeket. De az alsóban megtanult, férfiellenességtől jellemzően 50-60 éves korotokra sem szabadultok.

Azt mondjátok, hogy a férfiak gyűlölnek titeket, pedig csak magatokat utáljátok, és ezt is a férfiakra vetítitek ki. Ti hazudoztok magatoknak, és egymásnak is, és egyszerűen nem tudjátok elviselni a férfiak őszinteségét, és szem..tnek tartjátok őket emiatt.

Nő: "Kövér vagyok (120kg)", mire a másik nő: "nem is vagy kövér"! - és megnyugszanak !?

Férfi: "Kövér vagyok (60kg)", mire a másik férfi: "Igen, és még csúnya is". - téma lezárva.

Mi ez ha nem hazudozás???

2016. febr. 2. 23:54
 15/23 anonim ***** válasza:
70%
Ha azt mondod, nem létezik nőgyűlölet, ugyanolyan hazug vagy.
2016. febr. 3. 00:04
 16/23 anonim ***** válasza:
17%

#15 Levakarom magam. Lassan feleségül kérlek, mert úgy fel tudsz húzni, mintha a feleségem lennél. Kiforgatod a szavaimat, és taktikázol ellenem, mint amiről a kérdés szól. :-)

Egy szóval sem mondtam, hogy nem létezik!!! Mindössze arra próbáltam "rávilágítani", hogy egy nőnek nagyon keményen meg kell dolgoznia azért, hogy egy férfi meggyűlölje. De a férfi akkor sem kasztrálja magát, hanem megy egy másik nő után. Ebből következik, hogy nem gyűlöli a nőket!

Azt hittem nem kell ismételnem, hogy kivételek mindig vannak, még akkor is, ha az ember nem emeli ki direktben. Beszélgetni csak általánosságokról, a többségről tudunk.

2016. febr. 3. 00:21
 17/23 A kérdező kommentje:
Én sokszor őszinte szoktam lenni a nőkkel, mert nem kenyerem a hazugság. Ez rendre a hátrányomra válik, mindig valamilyen formában megtalál az ebből fakadó gyűlöletük irányomban. Persze nem azonnal tör ki belőlük ... elteszik a mérgüket, dédelgetik, nevet adnak neki és amikor a leginkább sebezhető vagy, na akkor szúrják beléd, mint egy tőrt. Szerintem egy párkapcsolatnak nem így kellene működnie, hiszen a férfi nem a nő ellensége, csupán egy ugyanolyan ember, aki szeretetre és nem ellenségeskedésre vágyik a nőtől.
2016. febr. 3. 01:56
 18/23 Költőnő? ***** válasza:
akkor pedig igenis a tisztesség egyében tessék hozzátenni, hogy vannak kivételek.... Csak egy plusz mondat, és sok vitának elejét lehetne venni. Egyébként amennyi érzelmi autista férfivel nekem dolgom volt, amennyi döntésképtelen férfival, akivel nekem tapasztalatom volt... Voltak flegmák, gerinctelenek, bunkók is. Mégsem beszélek lesújtóan a férfi nemről. Pedig ezek alapján nekem is lenne okom...De ismerek sok ilyen nőt is. Szóval ismét csak azt tudom írni, h nem bontanám nenekre...Több férfi barátom emberileg nálam teljesen megüti a mércét, szóval TUDOM, h vannak rendes férfiak. Ugyanígy; tudom, h vannak normális nők is. Szóval vannak ilyen meg olyan emberek. Eddig sok patkány húzásban volt részem férfiak részéről, de most egy rendes ember van mellettem, akivel imádjuk egymást. De ő is csak azért lehet mellettem, mert nem úgy álltam hozzá, h minden pasas egy r.o.h.a.d.é.k.
2016. febr. 3. 07:14
 19/23 A kérdező kommentje:
Igazad van, a férfiakban is van hiba, ahogy mindenkiben. Nekem az tűnt fel, hogy általában a nők - tapasztalatom szerint - hátsó szándékkal tesznek szinte mindent, illetve sosem felejtenek, olyanok, mint az elefánt. Megjegyzik azt, ami felidegesítette őket, vagy rosszul érezték magukat tőle, majd később egy olyan pillanatban, amikor a legkevésbé számítasz rá, egész egyszerűen előhúzzák és tönkretesznek. Ezt értem én taktikázás alatt.
2016. febr. 3. 11:46
 20/23 Költőnő? ***** válasza:

ma kevés ember tud felnőni ahhoz agyban, h tényleg ne görgesse a sérelmeit (legyen az vélt v vagy valós), hanem tegyen azért, hogy elengedje azokat. Én mindig törekszem rá. Persze van olyan ember, akit akkora gyökérnek tartok, h még a gondolatot is sajnálom rá. Más, meg aki az én értékrendem szerint normális; világbajnok módon kijön vele. Más meg engem gondol valszeg ugyanígy. Nem vagyunk egyformák. Bár lehetőségeimhez mérten mindig igyekszem a konfliktusaim rendezni, de van, h úgy érzem; a másik miatt nem fog menni kb soha. Jó, akkor skip, átmenetileg (vagy örökre) nincs dolgunk egymással. Kerülöm a vele való bmilyen kontaktot, ill kommunikációt.

Részemről ez kb ennyi. Bántani persze bánt, de kutyába nem fogok lemenni. De igyekszem nem is utálni. Vhogy úgy igyekszem felfogni, h attól, h én egy darab fosnak tartom, attól még lehet jó ember.

2016. febr. 3. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!