Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Harcolsz a konkurencia ellen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harcolsz a konkurencia ellen egy nőért, vagy lelépsz a tettek mezejéről?

Figyelt kérdés

Ha úgy tapasztaljátok, hogy a kiszemelt nőt egy időben több kandúr is környékezi, akkor harcoltok a nőért a konkurencia ellen, erőfitogtatásba* kezdtek, vagy átadjátok a lehetőséget nekik, részetekről zéró tolerancia, azaz befagyasztjátok az eddigi ismerkedés folyamatát, s angolosan távoztok?

*: az erőfitogtatást értsd akár szellemi szinten is, ne kimondottan békebeli időkre hajazó bicepszmutogatásra. ( [link]

2016. jan. 10. 21:18
 1/9 opened paradise ***** válasza:

Senkiért se.

Ha harcolni kell valakiért,az rég rossz.

2016. jan. 10. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:
inkább tovább lépek van 1000 másik nő
2016. jan. 10. 21:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Soha nem harcolnék egy idegen Nőért, mert nem egy trófea amit el kell ejteni. Egy egészséges párkapcsolat kölcsönös érzelmeken alapul, semmi szükség arra, hogy valakit győzködjél vagy versenyezzél érte(esetleg elszeressed)....az élet nem így működik. Annyit tehetsz hogy jelzed felé a szándékaidat és majd meghozza a döntését....ha sokáig vár vele akkor könnyen hoppon maradhat!!
2016. jan. 10. 21:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Lelépek a tettek mezejéről. Ne túráztasson senki feleslegesen.
2016. jan. 10. 22:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Mivel tudom, hogy a minimális túlsúlyom is több annál, mint amit a legtöbb lány eltűrne és hallgatag is vagyok, így még ha sikerülne is valami, akkor is az első adandó alkalommal dobna. Tehát miután meglátom, hogy más fiút is érdekli, általában bő 2 hétig depressziós leszek, senkihez nem szólok, majd miután jobban vagyok, látványosan elfordulok mind a csajtól, mind a nála próbálkozótól, még akkor is, ha esetleg előtte jóban is voltunk.

Szóval az utóbbi.

2016. jan. 10. 22:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Én igen,persze,ha nekem tetszik,de tudom hogy rajtam kívül 100an állnak sorban érte,akkor nyilván mindent megteszek hogy az enyém legyen(ez vicces amúgy mert most pont ilyen helyzetben vagyok).. de ezt a bicepszmutogatást én alkaznám (nem azért mert nincs,csak nem hiszem hogy állatok lennénk), inkább megpróbálom kimutatni hogy nekem igenis ő a legfontosabb,és bármit megadnék neki..ha igazán kell neked és senki másra nem vágysz akkor nem adhatod fel..persze azért tisztában kell lenni bizonyos határokkal,amiket nem tudsz átlépni..
2016. jan. 10. 23:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha kiderülne, hogy másokkal ismerkedik, azonnal törölve. Nincs kedvem még hónapokig gürizni azért, hogy utána megkapjam, hogy nagyon sajnálja, de a másikat választja. Akkor ne húzzuk már egymás idejét.
2016. jan. 11. 15:51
 8/9 MolotovPunk ***** válasza:

Soha sem harcoltam igazán egy nőért sem.Inkább leléptem,ha ilyen helyzet adódott.Előbb utóbb találtam másik nőt,akiért nem kellett harcolnom és ágyba mentünk mégis.Ezalatt a komoly kapcsolatot is értem. :)

Amúgy felesleges harcolni,mert ha igazán fontos vagy egy lánynak,akkor össze fog jönni veled küzdelmek nélkül is.

Van élettapasztalatom.Több ilyen kapcsolat is jött össze nekem.

28/F

2016. jan. 12. 00:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem harcolok, nem megyek bele felesleges erőfitogtatásba és a "konkurenciáról" tudomást sem véve ugyanúgy ismerkedek tovább a kiszemelt nővel.
2016. jan. 12. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!