Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jogos az az állítás, hogy ha csúnya vagy akkor miért akarsz szép barátnőt?
Figyelt kérdés
Sokszor mondták itt, hogy ha csúnya vagy akkor miért akarsz szép barátnőt, amit te tudsz nyújtani azt várd el a másiktól is.
Nyilván jogos az elv, de a csúnya ember arról nem tehet, hogy szép nőkhöz tud vonzódni.
Van annak értelme hogy olyannal fog összejönni, akihez nem vonzódik? Lehet irányítani a vonzódást tudatosan?
2016. jan. 30. 13:42
11/11 anonim válasza:
Lehet, hogy már írták, amit írok. Nem az a baj, hogy ki tetszik, mert arról nem tehetsz. És nem nagyon irányíthatod. Én sem vagyok nőként népszerű a férfiaknál, de nem hibáztatom a pasikat, hiszen a helyükben én is a csinos nőt választanám, mint ahogy a jóképű pasik tetszenek. Az egyetlen dolog, hogy ne legyél nőgyűlölő, és ne utáld a másik nemet, mert nem ők tehetnek róla, hogy ronda vagy. Sajnálom, ha az vagy, de nem a többiek hibája. Sok esetben persze a tied se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!