Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne ráébreszteni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne ráébreszteni, hogy vele van a probléma, és nem a lányokkal/nőkkel?

Figyelt kérdés

Van a baráti körünkben egy srác, aki sikertelen a nőknél. Teljesen normális kinézetű, nem mondom, hogy férfimodell lehetne, de nála sokkal rondább pasiknak is van barátnőjük.

Sajnos nem veszi észre, hogy benne van a hiba, és nem a nőkben, akik elutasítják, le is írom, miért gondolom így.

Csak a nagyon-nagyon jó nők jönnek be neki. De tényleg, csak az ilyen álomtestű, gyönyörű arcú lányoknál próbálkozik. Vannak közöttük, akik bunkón küldték el, de a legtöbb csak annyit mond általában, hogy bocs nem ismerkedem, vagy bocs, van barátom. A srác meg ilyenkor tajtékzik, hogy milyen felszínes, bunkó liba mind, mert a kedves, normális pasikat észre sem veszik. Az egyébként hozzá tartozik, hogy ezek a nagyon jó csajok tényleg szinte mindig nagyon jóképű férfiakkal járnak, de hát senkire sem lehet ráerőltetni, hogy olyannal járjon, akit nem lát vonzónak.

Az átlagosabb lányokra azt mondja ocsmányak, igénytelenek, nagyon bunkón le tud szólni kifejezetten csinos lányokat is, hogy lófejű, meg dagadt (pedig nem kövér, csak nem nagyon vékony, modellalkatú), meg ha nem a legfrissebb divat szerint, talpig kicicomázva öltözködnek, akkor azok a nők már igénytelenek szerinte. Értem én, hogy az ízlésén nem lehet változtatni, és nem tehet róla, hogy csak a leggyönyörűbb nők tetszenek neki, de torz kép él a fejében sajnos, mert azt gondolja, hogy az általa preferált nők az átlagos lányok, és hogy teljesen reálisak az elvárásai a nők felé.

De a legnagyobb gond, hogy iszonyú durva a nőkkel úgy általában. Lekezelő, lenéző minden nővel szemben. Személyes sértésnek veszi, ha egy nő nem hajlandó járni vele, olyankor minden nő hetekig r.ibanc a szemében.

Eddig egy barátnője volt, szerintem (meg mindenki más szerint is) kifejezetten csinos csaj volt, de folyton megalázta a társaságban, úgy kezelte, mintha ő tenne szívességet a csajnak, hogy lealacsonyodik hozzá. A szakítás után mesélte a lány, hogy a szexben is nagyon durva volt, úgy kezelte mint valami útszéli ringyót.

Folyton a nőket okolja, pedig vele van a baj, azért sikertelen a nőknél. Hogyan lehetne erre ráébreszteni? Mert amúgy meg tök normális gondolkodású srác, és simán lehetne boldog, ha nem csak ennyire a külsőségekre menne. Szerintetek hogyan lehetne megértetni vele, hogy benne van a hiba, és nem a nőkben?

Előre köszönöm a válaszokat!

2016. jan. 29. 11:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
73%

Abba igaza van hogy ezek a gyönyörű nők átlagossak,mert a legtöbb ember szerint szépek...

Neki ugysem tudod ezt elmagyarázni,nem fogja vagyis nem akarja megérteni.

Sztm hagyd v beszéld rá egy pszihologusra.

Aki nem hagya h segítsenek az megérdemli...

Nekem is volt ilyen pasi ismerősöm,nem lehetett neki megmagyarázni. Ezmiatta viselkedése és gondolkodása végett nem h barátnője nem lett,de még mi(barátai) is elfordultunk töle. Ő még plusszban a "csunyább" lányoknak csak úgy beszologatott az utcán.

2016. jan. 29. 13:25
 12/20 A kérdező kommentje:

A normálist úgy értettem, hogy az élet más területein normális. Csajozás témában nyilván problémás, ez nem is kérdés.

Igazából ez a nők elleni ellenszenv szépen fokozatosan alakult ki nála, eleinte nem csinálta ezt, inkább a keserűség hozta ki ezt az általános nőgyűlöletet nála.

A csajokat meg nem riasztja el mellőlem, mert egyrészt lány vagyok, másrészt van párom elég régóta.

De évek óta nézzük, hogy egyre rosszabb a helyzet, a pszichológus meg teljesen kizárt, mert szerinte vele minden oké, csak a nők felszínes ribizlik. Kivéve persze mi, akik a baráti körben vagyunk csajok, de hát nekünk meg van pasink... (mondja mindig, de én pl tudom, hogy rólam is azt gondolja, hogy bűn ronda vagyok... csak ez engem nem nagyon vág földhöz)

Tudom úgy néz ki kívülről, hogy tök gáz a srác, és tényleg az is párkapcsolati témában, de higgyétek el nem pszichopata, csak k.urváktól tanulta a szexet például. Meg mondom, mindennek az alapja az szerintem, hogy csak a legjobb csajokkal akar összejönni, azoknál meg tényleg nincs esélye, és ezért haragszik az összes nőre.

2016. jan. 29. 13:38
 13/20 anonim ***** válasza:
96%
9-es vagyok, tartom magam a véleményemhez.
2016. jan. 29. 13:41
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem mentegetni akarom, nyilván nagyon gáz a nőkhöz való hozzáállása, én sem örülnék, ha bármelyik barátnőmnek ilyen pasija lenne. De pont ezt akarom megértetni vele, hogy gáz, amit csinál. Mert ez egy évekig tartó folyamat volt, mire ide jutott, eleinte tök normális volt a nőkkel is.
2016. jan. 29. 13:45
 15/20 anonim ***** válasza:
77%

Mindig a 9-es.

Szerintem az ilyennel már nem lehet megértetni, hogy vele van a baj, mert olyan szintre jutott el, ahonnan már menthetetlen. Mondjuk én az a típus vagyok, aki ilyen felfogású személyt még haveri körben sem tudnék megtűrni magam mellett, szóval én hagynám az egészet úgy ahogy van, hadd vergődjön csak.

2016. jan. 29. 13:47
 16/20 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem fogtok tudni segíteni neki. Ha nem néz magába, és nem változtat MAGÁTÓL, saját akaratából, őszintén, akkor más nem fogja tudni megváltoztatni. Én az ilyenekkel megszakítom a kapcsolatot, ha van rá mód.
2016. jan. 29. 13:54
 17/20 anonim ***** válasza:
23%

Ez egy barom,de így konkrétan más szó nincsen rá.

Mindezt úgy mondom,hogy én is kiábrándultam a nőkből szinte teljesen,és felszínesnek találom őket nagyon durván...

Hogy miért?Mert tökmindegy mit csináltam,semmi nem volt jó nekik,de a lényeg hogy nem helyesnek születtem,és innentől szóba sem állnak velem...

Pedig én egy kedves,értelmes,normális férfinak tartom magam,így is próbáltam közeledni a nők felé is,normálisan,tisztelettudóan,udvariasan.Mit kaptam érte? Kinevetést,megalázást legtöbbször,és néha egy egy apróbb,normálisabb visszautasítást.

Mindezt úgy,hogy kb. szóba sem állnak velem a nők soha,vagy első másodpercben lekoptatnak valamilyen szöveggel, vagy nem is válaszolnak és odébb állnak...

Pedig én még mások szerint csúnya nőknél is próbálkoztam,mert nekem tetszettek,de ők is csak lekoptattak,megkaptam hogy nekik jár a helyes pasi,és mit képzelek én egyáltalán hogy majd ők velem kezdenének?!

Nos ennyit erről...

24/F

2016. jan. 29. 14:03
 18/20 anonim ***** válasza:
87%
# 17 Időpont ma 14:03 - A stílusod alapján te sem vagy sokkal jobb a kérdésben említettnél...
2016. jan. 29. 14:38
 19/20 anonim ***** válasza:
87%
Hú, a sok megalázott, rinyagép "férfi" lepontozott. Azta... :D
2016. jan. 29. 14:40
 20/20 anonim ***** válasza:
91%
17-es, nem hiszem el, hogy állandóan csak megalázást kaptál. Ha igen, akkor valamit te csinálsz nagyon rosszul.
2016. jan. 29. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!