Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hátránynak számít nőként?
mire gondolsz, milyen kifejezetten lányos dolog jön be a férfiaknak? a rózsaszín? a vásárlás? a barátnőzés?
szerintem mindegy, és nem a foglalkozásodról fogtok beszélgetni egy idő után.
Mondtam már hogy hányok a rózsaszíntől?
F/60
Azért kinézetre remélem nem vagy férfias. :D
Meg remélem nem a bunkóságot érted az alatt, hogy nem vagy lányos.
Nem hátrány. Én a házimunkát se bírom, max. a felét vagyok hajlandó megcsinálni, főzni alig szoktam. Azonnal repülne az a pasi, aki ezen fennakadna.
A lányos dolgok alatt ha plázázást, vásárolgatást értesz: az valójában tökmindegy, a férfiak inkább csak elfogadják, hogy ez van, de nem ettől leszel vonzó.
Szia!
Attól függ kinél. A felszínes férfiaknál lehet hátrány. Sok haveromnál is ezt látom, hogy azt szeretik, ha egy nő olyan, tipikus nő. Nekem viszont pont ez nem jön be. Azt vettem észre, hogy manapság a nők elsősorban nők akarnak lenni és csak másodsorban emberi lények. Szóval az egész emberi mivoltukat aköré építik fel, hogy nők és meg akarnak felelni mindenféle lányos elvárásoknak. Nekem ez nem szimpatikus.
Pont olyasmi beállítottságú barátnőt keresnék, mint amilyennek te is leírod magad :)
Szerintem arra érti, hogy nem hord nagyon nőies cuccokat, fezsülős topot, bizsut, csini cipellőt, szoknyát,nem csinál reggelente frizurát, nem jár szoliba, körmöshöz.
Kérdező, dobj fel egy képet a mai megjelenésedről (arc nélkül) és megértik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!