Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hátránynak számít nőként?
"nem igazán csípem a lányos dolgokat"
Pontosan mire gondolsz, mik azok a lányos dolgok, amiket nem csípsz?
Lehet hátrány. Ismerek olyan nőt, aki tényleg nőies, nem is tudná elrejteni, de nem úgy öltözik. Nem tartja szépnek magát (pedig az), ezért nem is vesz fel, igazi, női ruhákat. Müszaki beállítottságú. Nagyon jó barátom, sokat beszélgetek vele, és hiába a hatalmas mellek, formás test, egyszerűen nem tudom úgy elképzelni, hogy keményedjen tőle. Amíg a nőket érintem, átölelem, őt valahogy nem.
Ezzel én vagyok így, sokan, máshogy gondolkodnak. Neki is van férfi az életében, és jól megvannak.
Én sem csípem az olyan lányos dolgokat, mint a "beszéljünk a semmiről és irigykedjünk mindenkire, akinek jobban megy, mint nekünk"-dolgok :D
és nem vagyok gépész
Röviden az a nőies, aki buta.
Intelligens ember nem ír ilyet.
Én biokémikus vagyok, lány, és hátránynak érzem a szakmám, de nem zavar, mert ez az amit szeretnék csinálni, és az csak egy tény, hogy így igen nehezen fogok párt találni, már, ha találok. A férfiak kedvelik a társaságom, nagyon szeretnek velem mindenféléről beszélgetni, de ennél többet sosem akarnak. Valahogy azt érzem, hogy nem mernek közelebb jönni, pedig igyekszem maximálisan nyitott lenni, mégis félnek közelebb jönni. És én sem vagyok annyira lányos, pl. egyáltalán nem érdekel a sminkelés, szeretek politikáról beszélgetni, nem selfizgetek jobbra-balra, a pasztell színű ruháktól pedig hülyét kapok :D
Persze mindenkinél más ez az egész, nekem csak ez a tapasztalatom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!