Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesznek olyan nők, akik magas igényeik miatt soha nem fogják megtalálni párjukat?
Ismerek olyan nőket, nem is egyet, akik bizony nagyon magas elvárásokkal rendelkeznek és bizony már 35 évesek és szinglik.
Felmennek egy társkeresőre és válogatnak, éveken keresztül ott vannak.
Ha sikerül is összejönni egy pasival, akkor is mivel nagyon kelendő férfiról van szó, előbb utóbb el fogja hagyni ezt a nőt,
Az ilyen nők mindig így vergődni fognak az életben?
Általában azt vettem észre, hogy amelyik nő már hosszú ideje foglalt annak egy teljesen átlagos normális, nem nagy egzisztenciával rendelkező férfi a párja.
Biztosan, persze. De inkább legyen valakinek magas az elvárása, mint hogy beérje kevesebbel, és akkor meg ne legyen vele boldog.
Nekem nagyon sok olyan ismerősöm van, aki azért van a párjával, mert "úgyse talál jobbat", ami azért szintén nem túl biztató.
Kicsit off, de 24/F te hány évig leszel még 24 éves? :D tanulj már meg trollkodni legalább, ha már vagy 2 éve így írogatsz ide. Csak azért tudom mert mindenhova a nem születtem helyesnek és jó genetikával dumát írod...
off vége..bocs :D
A kérdésre meg. Hát inkább legyen egyedül mint nem megfelelő párral. Utóbbiból úgyis csak a válás lesz a vége, akkor jön még egy gyerek akinek el lesz cseszerintve ez által a gyerekkora, sok sok balhé frusztrátság, és ezt miért? Mert görcsösen rátapadt valakire akit a lelke mélyén nem is akart, nem is illettek volna össze.
A magas igényű nőknél is válás lesz a vége, mert számukra az a fontos, hogy villogjanak a férfival és/vagy eltartsák őket, vagyis nincs meg a megfelelő vonzalom, felszínes az egész kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!