Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a magas igények miatt sok nő nem fogja megtalálni a párját?
Manapság egy nőnek alap elvárás, hogy határozott, férfias legyen, egzisztenciával rendelkezzen (nem gazdag), hűséges, sportos, átlagos kinézet, és fogja meg valahogy őket (azaz helyes pasi) Nyilván sok ilyen férfi van a mai világban, de szerintem ahhoz képest jóval kevesebb, mint amekkora az elvárás az ilyen pasik iránt.
Nagyon sok 30 év körüli szingli nőt ismerek, akik még mindig szinglik és szerintem a magas elvárás miatt azok. Valahogy régen sokkal előbb megtalálták egymást, de valahogy régen nem voltak ekkora igények, nagypapám mind kettő nem volt helyes, nem volt gazdag, de nagymamám nagyon szerette őket.
Megeshet, aki nem tud leadni a magas igényekből és kergeti álmai hercegét az sokáig keres és vagy talál olyat aki mégis megfelel vagy nem .. Ez sok mindenen múlik..
Régen más elvek szerint éltek és kb minden szokás más volt mint most bármi ...
De hát ki az, aki ha őszintén magába néz, nem szeretne jobban egy jobb külsejű párt, mint egy rosszabbat? Persze, ha belsőleg is rendben van.
Aztán, hogy kibe szeretünk bele, más kérdés.
Hidd el, nagyanyáink, dédanyáink és szép, délceg lovagról álmodoztak annak idején.
Aztán az életben minden máshogy van és a szeretet, a szerelem sem feltétlenül külsőségeken alapul. Meg aztán régen nem volt ilyen szabad választás és nem minden kapcsolat szerelemmel kezdődött. Akkoriban nem is lehettek akkora igények.
Dehogy adunk lejjebb! Inkább magasabbra emeljük a lécet, mert idővel már tudjuk, mire is van szükségünk valójában!
35/N
"Dehogy adunk lejjebb! Inkább magasabbra emeljük a lécet, mert idővel már tudjuk, mire is van szükségünk valójában!
35/N"
Ezért lesz az hogy egy tökéletesnek tünő pasit fogtok találni és azt hisziek milyen szerencsétek van, aztán mivel egy kelendő pasiról van szó elhagy vagy megcsal majd, aztán minden pasi egyforma sírás jön :)
9-es, valójában soha nem "pénztárcát" kerestem, az volt nekem is.
Fiatalabb koromban elég volt egy szórakoztató, jópofa srác, aki tetszett is. Később ehhez több fontos belső tulajdonság is társult. Tehát a fiatalabb kori barátaimat a mostani eszemmel és érzéseimmel már "kevésnek" érezném. Ezért érzem és mondom, hogy feljebb emelkedett az a bizonyos léc és nagyon-nagyon nehezen találtam és úgy gondolom, szerencsém, hogy találtam olyat, aki ennek megfelelne úgy, hogy közben ő is olyanra vágyott, vágyik, amilyen én vagyok.
De igazad van, talán más szemszögből máshogy tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!