Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért utasítanak el a jó nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasítanak el a jó nők engem amikor igaz csúnya vagyok de jó bensőm?

Figyelt kérdés
Utcán mosolygok csinos jó nőkre társkeresőn is próbálkozok de mind kudarcot vallok. Csúnya nők hajlandóak csak velem lenni. Miért amikor jó a bensőm?
2016. jan. 28. 10:59
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
88%
és neked miért nem felel meg csúny nő pedig szép a bensője? ne gyere azzal hogy férfi vagy azért..ez nem így működik.inkább szállj magadba
2016. jan. 28. 11:58
 22/32 anonim ***** válasza:
95%
Velvet és femina xd Én nő vagyok és szeretem, mikor a barátomra nézek és azt látom, milyen jóképű, vonzó srác, nem jönnék össze soha olyannal, aki külsőre nem jön be. A belső is fontos, de a külső mellett.
2016. jan. 28. 11:59
 23/32 anonim ***** válasza:
97%
Neked nem a kulsovel vagy belsovel van a bajod hanem az intelligencia szinteddel. Mi a feneert akarna egy lany egy ronda, buta pasival lenni amikor talalhat olyan aki jol nez ki es esze is van?
2016. jan. 28. 12:12
 24/32 A kérdező kommentje:
23 Hát nem hiszem hogy találna. Mert akkor miért panaszkodnak a nők hogy nincs egy normális pasi sem illetve aki jól néz ki az csak szexet akar vagy bunko stb.
2016. jan. 28. 12:15
 25/32 anonim ***** válasza:
93%
Biztos van, aki kifogja a szemétládákat, de én ismerek olyan férfit, aki számomra külsőre is vonzó és belsőre is számomra előnyös tulajdonságokkal rendelkezik.
2016. jan. 28. 12:20
 26/32 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező akik itt irkálnak hogy nincs normális pasi,azok mind olyanok mind Te,ismerkedj velük!
2016. jan. 28. 12:24
 27/32 anonim ***** válasza:
34%

"23 Hát nem hiszem hogy találna."

Nem jelent semmit hogy itt sokan panaszkodnak hogy nem talalnak megfelelo pasit. Egyreszt amig keresnek, tobbel is szexelnek rendszeresen. Masreszt amikor valasztani kell mindig azt valasztjak amelyik jobban nez ki. Egyes lanyok pedig azt aki a legjobban kihasznalja oket.

Belsore lehetsz te vattacukor is, az se szamit ha nincs normalis kulsod hozza.

2016. jan. 28. 12:25
 28/32 anonim ***** válasza:
96%

Mint az oviban, csak jó vagy rossz lehet valaki.

Az élet nem ilyen.

Nagyon sok olyan pasi van, aki jól néz ki, ápolt, gyúr, és ráadásul kedves, figyelmes, hűséges, és okos is.

Meg van nagyon sok olyan pasi, aki csúnya, és mellé még igénytelen és elhanyagolt is, plusz irigy, rosszindulatú, buta mint a tök, műveletlen, a nőket lenézi, és egy perverz állat.

Aztán meg itt sír a gyk-n, hogy nem talál magának csajt...

2016. jan. 28. 12:31
 29/32 anonim ***** válasza:
90%

Napi provokáló kérdés: pipa.

Lapozzunk.

2016. jan. 28. 12:40
 30/32 anonim ***** válasza:
Én is elutasítanálak, kinézettől függetlenül, ugyanis nem ez a fő gond veled.
2016. jan. 28. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!