Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasítanak el a jó nők engem amikor igaz csúnya vagyok de jó bensőm?
Ha a férfi választ kizárólag külső alapján, akkor az teljesen normális dolog, mert a férfi vizuális típus. Ha viszont egy nő nem jön össze egy férfival, aki nem vonzó számára, akkor egy utolsó, felszínes, mocskos r.ibanc.
Aztán csodálkoztok, hogy nincsen csajotok... hát én már kezdem sejteni, miért nincs.
Úgy látom, itt csak a két véglet van jelen.
Pedig az igazság a kettő között van:
- a férfi ELSŐSORBAN vizuális típus. Igenis a szépet keresi.
- a nők pedig a belső értékeket keresik - DE CSAK AKKOR, ha külsőre is elfogadható az illető férfi.
Ez van - próbálj meg valamivel kitűnni, és akkor a nő talán eltekint attól, hogy ronda vagy.
Ja: és tanulj meg rendesen magyarul. Ez is sokat segíthet az ismerkedésben.
Napi troll....
Most komolyan ennyi eszetek van és beszo.ptátok???
Egy pasi azt se tudja, mi a velvet meg a femina, azt hiszi mindkettőről hogy valami intimbetét.
A férfi-nő kapcsolatról információkat legfeljebb az xhamsterről szerez, főleg ha ennyire ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!