Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet netes ismerkedésnél rákérdezni kényes dolgokra?
Figyelt kérdés
Pl hogy jól látom e a képen, hogy bibircsókos az arca (szemölcs) vagy amolyan durván kráteres(heges, lyukas) hogy mitől van, vagy szóval az életben is így néz e ki, fog e ez vàltozni, kezeli e,stb., hogy ne bántsam meg?2016. jan. 26. 03:17
21/23 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a válaszokat
feladtam.
nem tudok vele egy értelmeset, vagy jóízűt beszélgetni, de ennek ellenére, már meg akarja szabni nekem, hogy mikor írok neki, mikor nem, meg szerinte biztos, hogy mással chatelek(gondolom el se tudja képzelni, hogy életem is van, nem csak a chatelés..)
magyaráztam még egy sort, hogy szerintem ha 2 ember akar beszélgetni vagy akármi az a normális, ha mindketten szívesen teszik, szabadon, nem kötelezőségből(szal ne kérjen már engem számon, ha egy órán belül nem válaszolok, mi ez már..)
szívesen barátkozom és ennyi.
társamnak lennie zéro esélye már.
2016. jan. 30. 11:20
22/23 anonim válasza:
Nem tudja h mit veszitett, de mi tudjuk h nem sokat. :D
23/23 A kérdező kommentje:
ha attól kevesebb vagyok, hogy nem tetszenek a szemölcsös emberek, hát akkor ez van :D
2016. jan. 30. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!