Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet netes ismerkedésnél rákérdezni kényes dolgokra?
Szerintem erre ne kérdezz rá neten.
Egyrészt, mert ha a képen ott van, akkor valószínűleg élőben is ott van. A szemölcs kezelhető, bár attól függ, hogy milyen, mert ugye a kisebbeket jó esetben ecsetelővel le lehet szedni, de a nagyobbakat már macerásabb, lézerrel vagy műtéttel, stb.
Ha heges az arca, akkor azt szerintem nem lehet eltüntetni.
Amikor élőben találkoztok, úgyis látni fogod.
Ha megszereted, akkor meg nem ez fog számítani.
Nah, megjött Mr. Tökéletes :D
Kérjél retusálatlan nagy felbontású képet bazzd meg :/
Anyukámnak is "kráteres" (heges) az arca egy csúnya betegség miatt még tinikorából. Nem azt mondom, hogy lehetetlen kezelni, de nem nagyon szokták. (Több ilyen embert is ismerek.)
A szemölcsről nem tudok nyilatkozni.
Ezen kívül, ha akarná kezelni, nyilván nem olyan képet rakna ki magáról, amin látszik. Ne írj rájuk, jobbat érdemelnek nálad!
Engem az érdekelne, ha már a kép alapján sem tetszik, mert nem tökéletes a bőre, azzal mi a büdös francért ismerkedsz??
Még semmit se tudsz róla, de már azon agyalsz, hogy fogod megváltoztatni, hogy neked megfeleljen külsőre.
Aztán meg vérig leszel sértve, ha közli veled a nem tökéletes bőrű, neked nem megfelelő az ismerkedés során, hogy bocs, de szerintem nekünk nem kell találkozni, nem érdekelsz.
egyik próbálok nem a külsőre adni
de nem szeretném ha hányingerem is lenne
szerintem teljesen normális.
nem értem aki ki van akadva összejönne e pl egy fogatlannal, vagy rothadó bőrűvel. aztán járjon a szája.
Ennyire azert nem hasonlitanam a fogatlanhoz azt akinek szemolcse van, bar nekem se nagyon jon be, foleg azert, mert le lehet szedetni eleg konnyen manapsag.
De h ez miatt nem talalkozol vele vagy hasonlo az tobb mint nevetseges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!