Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendőm? 30N

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben úgy tűnt, hogy alakul kapcsolatom..

Volt egy férfi akivel találkozgattam, belelkesedtem. Sokat utazott külföldre és közölte, hogy inkább laza kapcsolatot szeretne. Így még rosszabb mintha nincs senkim, mert a kevés találkozó után meg a többi időben így nem érzem magamat jól.

Csupa ilyen és hasonlóak kezdtek alakulni.

Valahogy fárasztó ez nekem, nincs is kedvem emiatt szenvedni.akkor inkább többet dolgozom, hogy ne kelljen ezzel foglalkoznom fejben.

Eddig sem alakultak a kapcsolataim huszonéveimben..

2016. jan. 25. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Soha ne maradj olyan kapcsolatban amiben nem érzed jól magad.
2016. jan. 25. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Olyasvalakit keress akivel együtt tudsz mozogni.

Aki ha nem is komolyabb kapcsolatot de nem is nyitottat meg lazábbat hanem csak veled szeretne lenni.

Szerintem a mai világban nem beszélhetünk olyan megkötöttségekről mint komoly kapcsolat.

Egyébként nekem sem volt idáig szerencsések a kapcsolataim. Már ha lehet annak nevezni.

28/F

2016. jan. 25. 21:10
 3/6 anonim ***** válasza:

ugyan így vagyok mint te.

29F

2016. jan. 25. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is ismerkedési problémákkal küzdök. Próbálok a tanulásra koncentrálni, de mostanában már a koncentrálóképességem rovására megy a dolog. Nem akarok egyből kapcsolatot, már egy beszélgetés is jólesne, de olyan elutasító mindenki, hogy még egy normális beszélgetés sem alakul ki. Egy darabig úgy voltam vele, hogy a tanulásba és a munkába temetkezem majd, de aztán úgy gondoltam, nem ártana mégis körülnézni.

Szerintem jobban jártál így. Tudom, hogy a csalódottság miatt nem ezt érzed, de gondolj bele, ha szórakozott volna az érzéseiddel, meg hitegetett volna. Sokan ezt teszik.

Én azt látom, hogy most rengeteg pasinak jelent komoly problémát az ismerkedés. A nők egyre elutasítóbbak velük. Sokuk pedig rendes embernek tűnik, de valamiért a nőknek az első benyomása róluk mégsem ez. Sokan szeretnének egy szerető társat találni és egyúttal komoly kapcsolatot. Persze sok a szélhámos is. El kéne gondolkodnod azon is, miért pont ezt a fickót fogtad ki. Sokat utazik külföldre és inkább laza kapcsolatot akar. Ez alapján tipikus "alfahím" lehet, aki több nőt is megkaphat egyszerre és belekerültél a vonzáskörzetébe.

Szerintem megpróbálhatnál ismerkedni, akár neten is. Nagyon sok lehet a jelentkező, van lehetőséged válogatni.

25F (Bár nem hinném, hogy én vagyok az akit keresel, ha szeretnél beszélgetni, rám is írhatsz :))

2016. jan. 25. 21:17
 5/6 LazyJones ***** válasza:

Nem szabad belelkesedni. Próbálok ismerkedni, társat találni, de mivel nyílt vagyok, és őszinte, hamar találnak olyat, ami alapján vagy unalmas, vagy egyéb kritériumok miatt körből kieső vagyok. Ugyanakkor amint megjelenik egy olyan pasi, aki ismeretlen, jó a dumája, és elég laza ahhoz, hogy semmit ne mondjon, ami picit is fedi a valóságot, egyből az összes elalél. Aztán meg jönnek hozzám pityeregni, hogy mégsem olyan volt a pasi, mint az első egy hétben tűnt. Párkeresés helyett szerintem érdemes egyszerűen csak ismerkedni, megismerni az embert, úgy, hogy semmilyen konkrét elvárásod vagy feltételezésed nincs. Idővel, ha jön az érzés, úgyis érezni fogod, hogy jó vele, megbízható, strapabíró, és passzoltok egymás hülyeségeihez. Majd akkor kezdj lelkesedni, ne fél évvel előre.

F34

2016. jan. 25. 21:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha csupa ilyenek kezdenek alakulni akkor erdemes megnezni hogy miert, valoszinuleg te valasztasz igy.

Tobbet dolgozni hogy ne kelljen ezzel foglalkozni rossz otlet, csak nagyobb szenvedes lesz belole.

Az a teendod hogy megnezd te mit teszel azert hogy csak ilyen kapcsolataid alakulnak, es miert.

2016. jan. 25. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!