Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szüzek! Őszintén, kinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzek! Őszintén, kinek tiszta a lelkiismerete?

Figyelt kérdés

Azoknak az embereknek a véleményére vagyok kíváncsi, akik a lehetőségeikhez mérten mindent megtettek egy kapcsolat érdekében, de egyszerűen minden kudarcba fulladt. Én most vagyok 24 éves és ma már öreg fejjel azt kell, hogy mondjam, teljesen tiszta a lelkiismeretem és nem őrlődők tovább a párkeresésben, mert minden tőlem telhetőt megtettem. Eljártam rengeteg rendezvényre, interneten is sokat próbálkoztam, rendszeresen kerestem a társaságokat a diploma megszerzése után is, de mindhiába. 53 kiló vagyok a 171 centi mellé, lehet nem is fejlődtek ki rendesen a csontjaim, mert a kézfejem is pont ugyanúgy néz ki, mint egy serdülő kislányé. A testalkatom szinte ugyanilyen, egy 12 éves szintjén lévő, kb. így nézek ki: [link]

Ennek ellenére óriási önbizalommal sosem adtam fel a küzdelmet, de most elértem azt a pontot, amikor rájöttem, hogy ami nem megy, azt talán nem kellene tovább erőltetni. Egyébként teljesen megértem a nőket, akiknek fontos a testalkat, mert rengeteg átlagos felépítésű férfi van, akik között hatalmas a konkurencia és így nekem hatványozottan nehéz érvényesülni. Tehát elsősorban arra vagyok kíváncsi, hogy akik a GYK-n panaszkodnak, azok vajon hozzám hasonlóan (főleg ilyen paraméterekkel!), minden követ megmozgattak-e, hogy legyen barátnőjük.

2016. jan. 25. 09:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ismered azt a szót, hogy GENETIKA? Lehet érvelni azzal a szöveggel, hogy csak akarat kérdése és lusta vagyok, de amikor 1 évig jársz a konditerembe, elköltesz egy csomó pénz különböző szerekre és vitaminokra, de a munkából kifolyólag akaratlanul is fogysz a stressz miatt (mert HAJLAMOS vagy rá) és kemény munkával is csak max 58 kilóra tudsz felhízni (ami az intenzív mozgás befejeztével azonnal visszazuhan a korábbi állapotra), akkor nem nagyon tudod magadat hibáztatni. Az a baj, hogy nagyon sok embernek (köztük sok lánynak) csak megszületni volt nehéz és azt hiszik minden olyan tökéletes és könnyű az életben, ahogy ők tapasztalják. Felteszik a kérdést: "Miért nem vagy magasabb/szebb/dúsabb barna hajú?" Hát mi is a válasz erre? Ja igen, hát olyannak kellett volna születni. De tolerancia...

az egy nagy nulla.

2016. jan. 25. 18:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Orvossal próbálkoztál már?

Aki nem tud lefogyni az is elmegy ha van esze, szerintem fordítva is érdemes.

2016. jan. 25. 18:53
 13/16 A kérdező kommentje:
Persze, hogy próbálkoztam, annyival elintézte, hogy tök egészséges vagyok (ami igaz is, mert soha életemben nem voltam beteg szó szerint), csak egyszerűen ilyen a genetikám, ilyen alkatú vagyok és nyugodjak meg.
2016. jan. 25. 19:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem panaszkodok mert, tudom hogy minden amit teszek, vagy inkább nem teszek, az az én hibám; persze ez nem feltétlen jelentené az hogy mások tökéletesek...

Azért a kérdés és a válaszok olvasása után azért csak van valami abban az elméletemben hogy, a 20-as éveik közepe környékére szűzen maradt férfiak rádöbbennek arra hogy, nem éri meg azt a sok energiát, időt (és olykor pénzt) belefektetni a bártőszerzésbe és inkább egyedül maradnak.

Meg a az alacsony férfiakra rájár a rúd (én csak 168 vagyok).

Nem reménykedek semmiben, de bízok az esetleges csodában.

(Most jön a személyes rész, csak azért mert nincs kinek elmondjam leírom itt)

Én 23 évesen úgy vagyok vele szeretnék barátnőt, de annyira már nem foglakoztat a dolog; mivel úgy sem kaphatom meg azt amit akarok. Nem erőltetem bele magam egy kapcsolatba olyannal akit nem akarok csak azért hogy, elmondhassam hogy, van egy kapcsolatom (no nem mintha vala is lett volna bármi esélyem bármilyen kapcsolatra).

Személy szerint én inkább lennék sovány (akár kórosan) mint a jelenlegi dagadt önmagam. 168 centivel 80 kilóval, dagadt törpe senkinek se kell és még az is rá tesz egy lapáttal hogy voltam és 130 kiló is és most úgy néz ki a bőröm mit ami 2 számmal nagyobb...

2016. jan. 26. 03:45
 15/16 anonim ***** válasza:

ez szomorú, előttem író...

én 72-74 kg vagyok magától változik attól függ mit ettem abban az időben

na de már lassan engem sem érdekel a csajozás, magamra meg elköltöm a fizum :D

2016. jan. 26. 08:51
 16/16 anonim ***** válasza:

A kérdésre válaszolva: Igen, mindent megtettem, de csak jóbarátaim lettek, és mára ezek a barát-csajszik is elfogytak szinte. Nem gondolom, hogy ennek köze van a testalkatodhoz, ha bármi testi dolog, akkor inkább az arcszerkezet számít. De nem ezeken múlik. Kell(ene) találni egy hasonló értékrendű nőt, és minél inkább kilógsz a mai divatból, ez annál nehezebb lesz.

Egyébként én 23 évesen kb olyan voltam mint te, talán 59kg, viszont 178cm. És járni kell konditerembe, vagy otthon edzeni és enni. Azért fogysz le, meg azért "nem ér semmit" mert enni kell. Működik? Nem? Akkor egyél többet. És többet. Kalóriatöbbletet kell kialakítanod a mozgás mellé. És ha a te szervezeted valami mutáns és 6ezer kalóriára van szükséged a növekedéshez (ami irreális, csak mondtam valamit) akkor annyit egyél meg. Én most 80kg vagyok. De ne a csajok miatt csináld ezt, ha úgy érzed változtatni akarsz mert nem tetszel magadnak , tedd azt, de ne hidd , hogy ez bármin változtat majd a nők részéről. Ez csak neked tesz jót. A nők nem ezt nézik, nekem sem lett 0 darab csajom sem , azóta sem. Nem számítanak ezek.

2016. nov. 25. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!