Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az orvostanhallgató lányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az orvostanhallgató lányokat inkább kerülik a férfiak? Miért?

Figyelt kérdés
2016. jan. 24. 21:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam el a hozzászólásokat, de leírom a véleményemet. Én olyan területet tanulok, ahol nagyon gyakran kapcsolatba kerülök orvostanhallgatókkal. Valamiért az a tévhit él az emberekben velük kapcsolatban, hogy ők valamiféle csodalények, akiket meg sem lehet közelíteni. El kell mondjam, nem azok. Sőt, persze TISZTELET A KIVÉTELNEK, nagyon sok olyan ember van köztük, aki arra sem lenne méltó a fene nagy arca miatt, hogy egyáltalán beteg közelébe mehessen. Rengetegszer azt tapasztalom, hogy nagy részük azt sem tudja már, mit kezdjen magával, nagyon kiábrándító, persze szerencsére volt olyan is köztük, akivel nagyon jól el lehetett beszélgetni, odajött hozzám, segíthet-e, megosztotta velem a tudását, tapasztalatait, ami miatt nagyon hálás vagyok neki. De sajnos legtöbbször nem így van, pedig ezzel nemhogy tiszteletet, hanem inkább szánalmat váltanak ki az emberből. Volt olyan medikus is, aki saját maga panaszolta el, milyenek az orvosin a hallgatók. Azt kell mondjam, ehhez a szakmához egy nagy adag alázat kell, nagyképűen nem megy. Sajnos az a tapasztalatom, hogy az orvosok nagy része, tisztelet a kivételnek megint, úgy gondolja, hogy a beteg van ő érte, és nem ő a betegért, ez pedig az orvostanhallgatóknál fokozottan jelen van. Nem bántani akartam őket, csak a valós helyzetet leírni.
2016. febr. 18. 12:55
 22/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs kivetni való abban ha a nő okosabb nálam, sőt ha eltudja mondani érhetően amit az évek alatt megtanult akkor még én is műveltebb leszek tőle.
2021. máj. 24. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!