Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hol ismerkedtek? 25L

Figyelt kérdés
Itt sikerült rendes nőket/férfiakat megismernetek? Nekem egyszer volt hozzá szerencsém, de a távolság(?) közbeszólt...
2016. jan. 23. 20:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Pèldául itt is.Nem sok jo tapasztalattal sajnos,de vllt egy kellemes csalódásom,aki nem sz*xet akart :) Jo baratok lettunk.

18L

2016. jan. 23. 22:56
 12/17 anonim ***** válasza:
a moszkva téren,gyere te is.
2016. jan. 23. 23:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Csak ismerkedtem, régebben. Tettem ezt ingyenes internetes társkeresőn. Volt pár rövidebb kapcsolatkezdemény, de nem alakultak jól a dolgok, aztán ugyanott ismertem meg a férjemet is, 24 évesen:) Csak 6 hónapot voltam ott. Fiatalabb koromban pedig chaten ismerkedtem. Onnan is volt 2 kapcsolatom.
2016. jan. 23. 23:59
 14/17 anonim ***** válasza:

Én korábban már beszélgettem itt, szép, okos, rendes nőkkel. Olyat nem találtam akire mind3 állítás igaz lett volna. Ráadásul a távolság is igen nagy volt mindig.

Örülnék, ha találnék már valahol egy számomra

kedves, csinos és okos nőt. Valahogy sehol sem találok, vagy legalább is olyat nem, akinek én is megfelelnék.

27F

2016. jan. 24. 08:24
 15/17 A kérdező kommentje:
#10 Pontosan!
2016. jan. 24. 09:53
 16/17 anonim ***** válasza:

ismerek innen valakit, aki rendes. de nem ismerkedünk, csak levelezünk. családja van, messze él.

buliban, társkeresőn ismerkedek.

2016. jan. 24. 10:13
 17/17 anonim ***** válasza:

Csak azért feltételeztem, mert nálam is dettó ugyanaz volt a helyzet. Azért évekig leveleztünk még, sőt néha most is felvesszük a kapcsolatot hogy érdeklődjünk ki hogy van.

Nehéz ügy az ilyen :(

10. voltam

2016. jan. 24. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!