Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedtek? 25N

Figyelt kérdés

Egyetlen egyszer ismerkedtem neten, ami remekül alakult, szinte egy pár voltunk, de a távolság (talán más is, egy idő után nem tudtunk beszélni, elzárkózott tőlem, meg úgy mindenkitő) megölte, ellaposodott a kapcsolat köztünk.

Nem ismerkedem görcsösen, ahogy adja magát a helyzet, de azért jó lenne már egy társ.

Az említett srácot itt ismertem meg. Egy 'csoda' volta számomra, de nem voltunk elég erősek, hiába az elején komoly reményeket keltett bennem, illetve éreztem az elszántságot rajta.

A legtöbb esetben ez történik:

-gyakran néz, de nem szólít le, nem kezdeményez;

- foglalt, de tenné a szépet;

- nagyon messze vagyunk egymástól.

Jobbnál jobb, tudom.

Hol találnék intelligens, rendes, törekvő (értsd: vannak céljai, ügyes) férfit?

25-35 éves korig, normál testalkat.

2015. nov. 2. 21:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%

"gyakran néz, de nem szólít le, nem kezdeményez;"

Hát ha neked tetszik, akkor kezdeményezz te, vagy legalább egy mosolyt, vagy valami biztatást adj neki!

2015. nov. 2. 21:50
 2/17 anonim ***** válasza:

Érdemes olyan körökben mozogni, tehát egy komolyabb, beülős hely vagy bármi.

Kérd meg egy barátnőd, hogy kísérjen el, így nem is jön ki olyan hülyén.

2015. nov. 2. 21:51
 3/17 anonim ***** válasza:
70%

Előző két barátomat én is itt ismertem meg. Most akivel találkozgatunk, őt munkahelyen.

Nála én kezdeményeztem neten, de állítása szerint ő is akart volna, pont másnap :D

Mindenesetre te is kezdeményezhetsz nyugodtan, ha valakitől szeretnél valamit.

2015. nov. 2. 21:54
 4/17 A kérdező kommentje:
Nemrég próbáltam kezdeményezni, de elég amatőr vagyok, mivel nem nagyon szokásom, sőt. Se rosszul, se jól nem sült el. Erre a beülős dologra gondoltam, amit az #1-es írt.
2015. nov. 2. 21:57
 5/17 A kérdező kommentje:
Azaz a #2-es, bocsi.
2015. nov. 2. 21:58
 6/17 anonim ***** válasza:
" ő is akart volna, pont másnap" - elég szarul kamuzik a gyerek :D
2015. nov. 2. 22:00
 7/17 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, hogy kamu lett volna, hogy a szándék megvolt benne, aztán ki tudja, végül oda mert volna jönni vagy sem.

A lényeg, hogy találkozgatunk, mert valaki fogta magát és beszélgetést kezdeményezett.

2015. nov. 2. 22:11
 8/17 anonim ***** válasza:

Azt a "25-30 éves korig", nagyon szigorúan veszed?

22 éves vagyok, és nagyon szívesen megismernélek. :)

2015. nov. 2. 22:35
 9/17 anonim ***** válasza:

Én itt vagy a neten ismertem meg mindegyik barátnőmet. :) Nem volt sok lány, de a legtöbbel nagyon szép emlékeink vannak. Most viszont szünet van, a munkára és a további életemre szeretnék koncentrálni.

25F

2015. nov. 2. 22:48
 10/17 Clark Kent.. ***** válasza:
Én csak élőben ismerkedek, de ott mindenhol. Attól függ hol látom meg a megfelelő lányt.
2015. nov. 2. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!