Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedtek? 25N
Egyetlen egyszer ismerkedtem neten, ami remekül alakult, szinte egy pár voltunk, de a távolság (talán más is, egy idő után nem tudtunk beszélni, elzárkózott tőlem, meg úgy mindenkitő) megölte, ellaposodott a kapcsolat köztünk.
Nem ismerkedem görcsösen, ahogy adja magát a helyzet, de azért jó lenne már egy társ.
Az említett srácot itt ismertem meg. Egy 'csoda' volta számomra, de nem voltunk elég erősek, hiába az elején komoly reményeket keltett bennem, illetve éreztem az elszántságot rajta.
A legtöbb esetben ez történik:
-gyakran néz, de nem szólít le, nem kezdeményez;
- foglalt, de tenné a szépet;
- nagyon messze vagyunk egymástól.
Jobbnál jobb, tudom.
Hol találnék intelligens, rendes, törekvő (értsd: vannak céljai, ügyes) férfit?
25-35 éves korig, normál testalkat.
Már ezer éve nem ott dolgozom :D
Kérlek, ha tudod a biztos választ közöld velem is, hátha ugyanott találhatok hasonló kvalitású korban hozzám illő nőt is.
Köszi...
33/F
"akkor kezdeményezz te" "te is kezdeményezhetsz nyugodtan"
Ennél kreténebb válaszokat még nem ....tam! Csak a rib...ok kezdeményeznek. A pasik meg úgyis csak azt értékelik, akit ők hódítottak meg.
De a te válaszaidat sem értem:
"gyakran néz, de nem szólít le, nem kezdeményez"
Nem fog minden pasi leszólítani. Főleg hogy már más lánynál a legtöbben beégteg. Hiába volt egyértelmű a jel. Sok csak elég gyökér módon kezeli az ilyen helyzeteket. De ha le is szólít és/vagy flörtöl is, az még nem jelenti azt hogy kellesz neki. Csak ismerkedik, puhatolózik esetleg bőven elég neki a tudat, hogy megkaphatna.
"foglalt, de tenné a szépet"
Többnyire nyilván csak flörtöl. Nincs abban semmi rossz. Nem kell mindjárt belegondolni házasságot egy kötetlen beszélgetésbe.
"nagyon messze vagyunk egymástól. "
Már bocs, de Magyarország nem olyan nagy. Pár óra autózásba még nem halt bele senki. Főleg ha kölcsönös a dolog és egyszer egyik, másszor másik utazik. Hozzáállás kérdése az egész.
Bár így a legkönnyebb mellé nyúlni. Nem tudod megismerni a távolból, csak idővel.
A csak 'hosszasan néz' kategória szerintem nem jelent semmit. Nemrég ráírtam, igaz nem ismerkedései, hanem tanulási célból. Kérdeztem vmit. Válaszolt kedvesen, de nem barátkozott, nem próbált közeledni.
'Foglalt' kategória. Nem flörtölt. Legalábbis ha az én párom így flörtölne, mint a macskát... Durva.
'Messze egymástól'. Nem Magyarországon élek. Nem is fogok.
Szegény Január Wellhello... szipp szipp.
#14-es
Hát kretén válaszoknak te sem vagy éppen híján.
"Csak a rib...ok kezdeményeznek. A pasik meg úgyis csak azt értékelik, akit ők hódítottak meg."
Nos jó nagy baromság, ahogy ez is:
"Már bocs, de Magyarország nem olyan nagy. Pár óra autózásba még nem halt bele senki. Főleg ha kölcsönös a dolog és egyszer egyik, másszor másik utazik. Hozzáállás kérdése az egész."
Később egy esetleges összeköltözésnél problémás lehet a nagy távolság, ki költözne a másikhoz, főleg ha mindkét személynek olyan jó munkahelye van lakóhelyén, amit nem szívesen hagyna ott egy bizonytalan helyért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!