Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik azt mondják, h kiállításo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azt mondják, h kiállításokon lehet ismerkedni ismerkedtek már meg ilyenen? Hogy lehet?

Figyelt kérdés
Nem nagyon tudom elképzelni, hogy a helyi kiállításokon odaáll hozzám egy fazon, mondjuk a Bazilika kincstárát nézegetve, h én odamegyek hozzá, h "Milyen szép ez az aranykupa? Ön szerint a megalkotó mit akart vele kifejezni?". Vagy egy természettudományi múzeumban: "Ön szerint mennyire szép ez a kitömött őz egy egytől tízes skálán?" Mondjuk utóbbi elég vicces, ha az illető veszi a poént, és tudja, h csak nem volt más a tarsolyomban, mert a fal fehérségéről mégsem dumálhatok...
2015. nov. 15. 13:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak akkor lehet, ha a Te műveid állítják ki.
2015. nov. 15. 13:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem és nem tudom elképzelni. Szerintem kiállításra mindenki ismerősökkel megy és egymással vannak elfoglalva.

L21

2015. nov. 15. 13:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem múzeumokban, de galériákban (kiállításmegnyitókon) rengeteg emberrel szoktam beszélgetni, eleve a végén szokott lenni egy kis állófogadás, kötetlen beszélgetés. Nekem van párom, nem ismerkedési céllal megyek, de lenne lehetőség, ha úgy adódna. A könyvbemutatók is ilyenek.
2015. nov. 15. 13:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor ez vidékieknek megint 1 pont -. :(
2015. nov. 15. 13:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Vidéki művelődési házban kb. kéthetente vannak kiállításmegnyitók, közeli kisvárosokban galériák... Csak tájékozódni kellene! (Ez a szakmám, rendszeresen járok vidéken is megnyitókra.)
2015. nov. 15. 13:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor mi vagyunk a kivételesek, néztem a programokat, itt kiállítás áprilistól június 15-ig volt egyszer, és utána csupán októberben. Meg egy helyi festő kiállítása volt a nyáron az egyik iskolában, amiről csak onnét tudok, h egy légtérben dolgozunk az úrral. Szívás. :( De azért köszönöm, h felhívtad rá a figyelmem, mert eddig ennyit sem tudtam!
2015. nov. 15. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!