Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen nehéz egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nehéz egy ilyen pasinak társat találni?

Figyelt kérdés

Van egy jó haverom kinek még sose volt barátnője pedig már lassan 30 éves. Mindig mondjuk hogy benned van a hiba mert olyan a hozzáállásod stb. ő meg mondja egyszerűen ő nagyon szeretne de nem tud mit csinálni de egyszerűen nem akarják a nők, mert 158 cm és 55 kg valóban nagyon pici és vékonyka es nem is helyes.

Felmentem már vele társkeresőre mert mondom biztos ő csinál valami rosszat, aztán írtam a nevébe jó csajozós dumát.

Meglepetésemre még a Csúnyább csajok se írták vissza. Tényleg ilyen nehéz lenne egy ilyen külsejű pasinak? Hogy tudok segíteni neki higy6végre találjon egy jó csajt?

2016. jan. 23. 14:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Jó csaj kell, vagy olyan csaj, akivel hosszú távra tud tervezni? Mivel nem mindegy.

Jó csaj lehet, egy r..bnc is csak fizess érte.

2016. jan. 23. 14:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy hasonló barátom, bár ő 170 cm körül van..de a többi stimmel. Ő már azt mondja, hogy lemondott a szerelemről.
2016. jan. 23. 14:51
 3/9 anonim ***** válasza:

te nő vagy?

engem nagyon sok 40 fölötti nő tart helyesnek - és én sem kapok választ soha. A 175 centi is megvan

2016. jan. 23. 14:52
 4/9 A kérdező kommentje:
1 csúnya csajnak is örülne már és pasi vagyok
2016. jan. 23. 14:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem nehéz, hanem lehetetlen. Minden csajnak magas pasi kell, 158 centisen teljesen esélytelen az ember a nőknél.
2016. jan. 23. 15:09
 6/9 anonim válasza:
Hát, hogy őszinte legyek, a nálam alacsonyabb pasik nekem sem az eseteim, és ráadásul még 55 kiló is, hát... Nincs könnyű dolga, és ezt most nem bántásból írom.
2016. jan. 23. 15:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Én általában neki állok vitatkozni a "csúnya vagyok" jellegű kérdéseknél de itt alá írom hogy kiszúrt vele a sors. Azt hogy valaki nem jóképű lehet kompenzálni de a magasság tényleges kizáró tényező a legtöbb lánynál. Az lehet megoldás ha egy nála is alacsonyabb csajt keresel.
2016. jan. 23. 16:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Szóval ahelyett, hogy elvinnéd őt csajozni, bemutatnád egy-két lányismerősödnek, felmentél vele társkeresőre, ahol az ideálnál a 175cm minimum van kitöltve, emelett 3x annyi férfi van, mint nő.

Te most vagy nagyon hülye vagy, vagy te vagy az alacsony srác, vagy csak trollkodsz.

2016. jan. 23. 17:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 180 cm magasan sem találok magamnak még csúnya barátnőt sem...
2016. jan. 23. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!