Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok meddő fiúval?
Figyelt kérdés
Egy betegség kezelése miatt véglegesen meddő lettem. (nem lehet semmit tenni vele, de röviden ez a lényeg) Mással nincs probléma. Nincs gond az ismerkedéssel, de ahogy szóba hozom (nem támadok le vele senkit, csak finoman hozom fel, ha éppen olyan téma lenne), valahogy mindig vakvágányon kötök ki.
Van olyan lány, aki ismerkedne olyan fiúval, akivel ha valóban hosszú távú kapcsolat jön össze, soha nem lehet tőle gyereke? Persze örökbe is lehet fogadni, de az nem ugyan az. 24F
Olyan nőt keress aki nem akar gyereket, vagy már van gyereke. Ismerkedési szakaszban pedig előre ezt ne közöld, amíg nincsen meg a kötődés, mert akkor valóban mindig vakvágányon fogsz kikötni.
2016. febr. 16. 19:40
33/53 anonim válasza:
SOHA !!!
18/L
2016. febr. 16. 19:44
34/53 anonim válasza:
A volt barátom meddő (nem emiatt szakítottunk).Engem egyáltalán nem zavart,sőt!Nem kellett tartanom a teherbeesés lehetőségétől.
N24
2016. febr. 16. 19:47
35/53 anonim válasza:
Nekem nem,mivel nőként nekem sem lehet,viszont én soha nem fogadnék örökbe.Saját vagy semmilyen nem kell.
2016. febr. 16. 20:11
36/53 anonim válasza:
10 év múlva a gyerekkel ottmaradt elvált nők marakodni fognak érted.
2016. febr. 16. 20:30
37/53 anonim válasza:
Nekem nem lenne probléma, mert nem akarok saját gyereket. Talán kicsit még megnyugtató is lenne, hogy még véletlenül sem (hiszen egyik fog.gátló módszer sem 100%, pl. egyik szomszédom tabletta mellett lett terhes).
A másik lehetőség, tényleg egy olyan nő, aki már anyuka.
2016. febr. 17. 11:18
38/53 A kérdező kommentje:
Akinek nem probléma, azok sajnos nem nagyon akarnak ismerkedni, Akiknek probléma, azok meg nem akarnak velem:) ördögi körforgás
2016. febr. 17. 13:23
39/53 anonim válasza:
Nekem nem okozna gondot, mivel nem akarok gyereket.
21l
2016. febr. 23. 22:47
40/53 anonim válasza:
Én 22 éves vagyok szóval korban ideális hozzád. Őszintén nem tudom így eldönteni. Az nem zavarna, hogy veled nem lehet gyerekem viszont, hogy más úton sem az már lehet. Még én sem tudtam eldönteni, hogy akarok vagy sem. Néha igen, máskor meg úgy érzem, hogy nem. Ha beléd zúgnék tuti ezért nem hagynálak el de lehet a későbbiekben felhoznám, hogy nem-e akarsz mégis ha nem is vér szerintit. Szóval jelenleg semmilyen hátrány nem érne téged későbbiekben sem pont ezért, hanem ha esetleg én szeretnék örökbe fogadni te meg nem. Egyébként nekem sem lenne zökkenőmentes ugyanis PCO szindrómás vagyok szóval az is lehet, hogy én sem fogok tudni soha szülni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!