Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok meddő fiúval?
Egy betegség kezelése miatt véglegesen meddő lettem. (nem lehet semmit tenni vele, de röviden ez a lényeg) Mással nincs probléma. Nincs gond az ismerkedéssel, de ahogy szóba hozom (nem támadok le vele senkit, csak finoman hozom fel, ha éppen olyan téma lenne), valahogy mindig vakvágányon kötök ki.
Van olyan lány, aki ismerkedne olyan fiúval, akivel ha valóban hosszú távú kapcsolat jön össze, soha nem lehet tőle gyereke? Persze örökbe is lehet fogadni, de az nem ugyan az. 24F
Én igen. Valahogy eddig még semmiféle vágyat nem éreztem, hogy valaha gyerekem legyen, nem biztos, hogy változni fog. Nekem is lesz még ebből problémám, de szerencsére még nem most.
Egyébként van párom, ő eléggé családcentrikus, úgyhogy nem tudom, mi lesz ebből.
Szerintem is a legtöbbet szeretnének gyerekeket, nemtől függetlenül.
22L
Engem nőként mondott több orvos meddőnek és én közöltem a párjaimmal 30 alatt voltam akkor. Volt akivel volt téma a gyerekvállalás,és meg tudtuk volna valahogy oldani,ha esetleg házasság meg egyebek lettek volna.
Aztán kiderült később,h mégis van egy picike esélyem.
Kérdező nálam ez olyan dolog, ha életem szerelme a férfi,aki "meddő"(ez elég csúnya szó!), akkor vállalom a következményeket is vele és kész.
Nőknek sem könnyű,akármennyi idősen elmondani,h sajnos nem lehet baba.
igen!
sajnos nekem se lehet gyerekem,mert beteg vagyok megértelek :(
de ott van az örökbefogadás
egy kapcsolatban szeretet,megértés,becsület,másik elfogadása fontos dolog!
Ne aggódj még fiatal vagy megtalálhatod a barátnődet,
de ezt később mond el csak neki....
ne ezzel kezd ,ezt elég később tudnia.............
ha szeret igazán akkor így is fog szeretni,
hanem akkor sose szeretet igazán téged,sok sikert!
Nekem mai fejemmel nem lenne probléma, mivel túl fiatal vagyok még, hogy tudjam, akarok-e gyereket egyáltalán. Nem utasítanálak el miatta, így ha később meg is jönne a kedvem, akkor már semmiképpen nem dobnálak ki.
Meg tudom érteni azokat, akiknél ismerkedéskor ez fontos szempont, de azon eléggé megbotránkoztam, amit #10(?) írt. Nem tudom, miféle ember az, aki több év házasság után, erős (vagy ezek szerint mégsem annyira) érzelmi kötelék mellett csak úgy félresöpri a párját ilyesmiért.
Simán. Amúgy se akarok gyereket.
18/L
"Nem tudom, miféle ember az, aki több év házasság után, erős (vagy ezek szerint mégsem annyira) érzelmi kötelék mellett csak úgy félresöpri a párját ilyesmiért."
Nos, az eset nagyjából 30 éve történt, nem tudom, milyenek voltak akkoriban a körülmények és a lehetőségek, a férj nagyon akart gyereket, és anyukám elmondása alapján nagyon bánkódott, hogy nekik nem lehetett, főleg, amikor anyukám terhes volt velem, illetve bemutatott nekik még olyan piciként, hogy semmi emlékem nincs róla, a nő meddő volt. Hogy lett-e volna lehetőségük másra akkoriban az ő akkori körülményeik mellett, nem tudom, és nem is akarok ítélkezni fölöttük. Elrendezték békésen.
Ha ez lenne az egyetlen probléma és amúgy minden stimmelne köztünk, akkor ez nem lenne akadály
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!