Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám ezt megoldani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám ezt megoldani?

Figyelt kérdés
Néha úgy érzem, hogy teher valakivel írásban beszélni, és szinte csak személyesen beszélek valakivel úgy igazán. Nagyon szeretnék már egy barátot, de így nemigazán jön össze az ismerkedés, illetve tipikusan csak az olyan srácok szeretnének tőlem többet, akiknek a gondolkodása nem egyezik az enyémmel. 20/L
2016. jan. 22. 17:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Milyen pontosan a gondolkodásod?

Hát szerintem valamennyi időt rá kell szánnod az írásos beszélgetésre, amíg felveszed valakivel a kapcsolatot. Viszont ha szeretnél találkozni, akkor lehet meg kell említened az illetőnek, hogy inkább személyesen beszélgetsz vagy megvárod azt, amíg ő veti fel a találkozót.

Egy másik lehetőség, ha megtanulsz gépírni és így nagyon gyorsan és természetesen fogsz tudni chatelni bárkivel.

Egyébként én is próbálkozom a netes ismerkedéssel és szintén kevés sikerrel. Nehéz hozzám hasonló gondolkodású lányt találni

2016. jan. 22. 17:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Kezd írásba, ha úgy érzed hasonló a gondolkozás, akkor jöhet a személyes beszélgetés. Én is jobban szeretem a személyes beszélgetéseket, de írásból ezerszer többet lehet megtudni bárkiről, mint elsőre hinnéd. :)
2016. jan. 22. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!