Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pont ez a felfogás az oka a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pont ez a felfogás az oka a kudarcoknak is, nem?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor hallom, illetve olvasom, hogy adott egy férfi/fiú és azért nem talál magának barátnőt elmondása szerint, mert nincs elég pénze, vagy kocsija, nem elég izmos és hasonlók. Szerintem ez az egész inkább annak tudható be, hogy nem képes ennél tovább látni.

Úgy értem, ahhoz, hogy az ember valakit megtartson (bár a megszerzéséhez is) kell egy olyan stílus/kisugárzás/viselkedés, ami megfogja a másikat, érdekes módon ezt mégsem akarja fejleszteni senki, erre nem gyúr senki és azzal nem foglalkoznak, hogy az embert a teste és a vagyona ellenére piszkosul meg lehet unni, ha nem törekszik tartalmasságra.

Azok a lányok, akiket én ismerek és én is sokkal inkább vagyunk kíváncsiak arra, milyen a másikkal lenni, minthogy mije van a másiknak... És állandóan megkapom így is, ha elutasítok valakit, hogy biztos azért nem kell, mert nem elég gazdag meg nincs kib.va a felsőteste meg mit tudom én. És kicsit kezd fárasztó lenni sértés nélkül megfogalmazni, hogy bocsi, de az az egyetlen bajom, hogy nem látlag egész, boldog embernek, aki békében van magával és másokkal és tényleg él és szeretek vele lenni, mert annak az időnek és a beszélgetéseinknek van tartalma, van lelke... És többször is megfigyeltem, hogy az, hogy két ember összejön-e, rohadtul nem ezen fog múlni, ráadásul ha ezen is múlna, abból a kapcsolatból értelmes ember menekül. Sokat elárul valakiről az értékrend, aki pedig olyan miatt van a másikkal, mint a pénz, vagy a kisportolt felsőtest vagy a menőség, azt talán nem kellene sajnálni, hogy nem a mi párunk...

2016. jan. 22. 10:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon fontos, hogy a fiúnak legyen szakmája, amiben sikeres, és ez alatt nem a pénzt értem. Sok olyan szakma van, amivel nem lehet sokat keresni, de igen nagy presztízse van, hivatásnak vehető, és aki szereti és jól csinálja, az megvalósítja benne magát. Gondolok itt akár egy jó tanárra vagy mentőtisztre. Gyógytornász fiút is láttam olyat, hogy öröm volt nézni, milyen jól, szépen, szívből dolgozik, az ország egyik legjobb intézményében.

Ehhez képest van egy csomó pasi, aki képtelen mit kezdeni magával. Aki nemhogy engem nem fog eltartani (nem mintha lenne ilyen igényem), de a második randi után tőlem várja a választ arra, hogy mit kezdjen az életével, és szid, gyaláz mindenkit, akinek jobban sikerült.

Az a fiú, akivel ezért szakítottam, kapásból meg is magyarázta, hogy azért, mert 1. ő túl szegény 2. mert én alkalmatlan vagyok arra, hogy kapcsolatot teremtsek.

Szerintem a fiúknak több figyelmet kellene fordítani önmaguk és a személyiségük fejlesztésére, mint a nők kategorikus gyalázására és olyan elméletek gyártására, amikkel csak a kudarcaikat igazolják.

2016. jan. 29. 09:51
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

10. de mért adtok pénzt olyan nőnek, aki nem a feleségetek? Aztán csodálkoztok, hogy kihasználnak.

Ok, én is szeretem, ha néha meghív a másik egy kávéra, vagy ha ő fizeti a mozijegyet (közben a hűtőt meg most éppen én vásároltam tele), de azért van egy határa a jó ízlésnek, amit az ember nem lép át.

Pl. nyári kétnapos bicikli túrára hülye módon nem vittem készpénzt, és nem is nagyon jutottunk automatához. A párom mindent fizetett helyettem. Hazafelé kiszámoltam, hogy kb mennyi pénz lehetett, és ahogy hazaértem, elutaltam neki. Pont mert mindketten dolgozunk, és tudjuk az értékét a pénznek és a másik erőfeszítéseinek, munkájának is.

Szerintem az a lány, aki "nyaraltatja magát" a pasijával, az már alapból gyanút kellene keltsen.

2016. jan. 29. 09:55
 13/13 A kérdező kommentje:

Talán nem is annyira kérdés, mint figyelemfelkeltés, mert napi szinten vannak az oldalon ugyanerre irányuló kérdések. Illetve gondoltam, vitatémát indítok. :)

#11, ennél jobban meg sem fogalmazhattad volna, teljes mértékben egyetértek!

2016. jan. 29. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!