Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos nőként kevesebb esélyem van a pasiknál, mert ismeretlenül azt feltételezik, hogy egy beképzelt, buta p_csa vagyok? Odajönnének, ha kicsit elhanyagoltabb lennék?
"Csinos nőként kevesebb esélyem van a pasiknál, mert ismeretlenül azt feltételezik, hogy egy beképzelt, buta p_csa vagyok? Odajönnének, ha kicsit elhanyagoltabb lennék?"
Ilyen kérdést csak egy buta p_csa tehet fel.
"Ilyen kérdést csak egy buta p_csa tehet fel."
Kifejtenéd? Buta p_csa vagyok, nem értem.
Ez nem a külsőn múlik, hanem a belső kisugárzáson.
Mielőtt egy férfi bármit is kezdeményezne megfigyeli a kiszemelt Nőt, gesztusok, mimika, kommunikáció. Ha műnek, mesterkéltnek tűnik akkor nem közeledik felé, mert ez nem természetes, vagyis ott valami nem stimmel. Személy szerint imádom azokat a Nőket akik nyitottak a világra, tudnak mosolyogni, kimutatják az érzéseiket, jól működik a non-verbális kommunikációjuk,mindig látszik rajtuk éppen milyen hangulatban vannak.
Vannak olyan Nők akik egy tűzhányót is lefagyasztanának egy másodperc alatt, szó szerint fel kell törni a jeget ha közelükbe akarsz férkőzni, egyáltalán nem közvetlenek, távolságtartók, előítéletesek,ridegek.
Ahogy mondai szokták, ha rámosolyogsz a világra az visszamosolyog Rád és minden meg van oldva!!!!
37F
Nem. Csak nyitottnak és kedvesnek,mosolygósnak kell lenni és máris nincs ilyen probléma.
24/F
A kérdező kommentje:
"Ilyen kérdést csak egy buta p_csa tehet fel."
Kifejtenéd? Buta p_csa vagyok, nem értem.
Ez qrvajó :D
"Odajönnének, ha kicsit elhanyagoltabb lennék?"
Ez kicsit tényleg erős, ki tesz fel ilyen kérdést, de most komolyan?
A titok nem abban rejlik, hogy hogy néz ki valaki, hanem a viselkedésén. Ha kedves, közvetlen vagy, és nem lekezelő, akkor "csinos nőként" is simán megtalálhatod a párod.
9-es válaszolóval értek egyet. Ez pont olyan mint a jó pasiknál. Elég kicsi rá az esély (persze vannak kivételek), hogy az ilyen kaliberű embereknek ne legyen párkapcsolata, vagy legalább rendszeres alkalmi partner, szóval nem is lépnek feléd ilyen irányú szándékkal. Általában ezt gondolom én is. Meg, tényleg van benne egy nagyon nagyon kicsi igazság is, hogy a jobb kinézetű nők tudnak azért flegmák lenni még ha csak egy szimpla kérdést is felrak nekik az ember.
-Szia, nem tudod mennyi az idő??
-Any@d, húzzál már innen!!
Neeem, ez csak sarkított vicc volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!