Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, lányok! A hozzáállásommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok! A hozzáállásommal és a felfogásommal van a baj?

Figyelt kérdés

A tapasztalataimból kiindulva:

Nagyon férfiatlan dolog és nagy bűn, ha érzelmekkel szeretném elveszteni a szüzességemet?

A szerelem nem olyan egyszerű nálam, hogy megtetszik egy nő, és máris ágyba akarom vinni. Engem érdekel az is, hogy milyen a személyisége, milyen az érdeklődési köre, hogyan látja ő a világot...stb.

Volt már pár randim, nem mondom, hogy nem próbálkozom. DE! Eddig minden nő megkérdezte tőlem az első randin (sok esetben már az első 2 órán belül), hogy hány kapcsolatom volt eddig. Én szeretek őszinte lenni, nyílt lapokkal játszani, másfelől meg pocsékul hazudok, puskázni se tudtam soha. Amikor megmondom, hogy eddig csak randik voltak, akkor mindig azt kaptam eddig, hogy ne csináljam már, kezdjek el élni, mert az gáz, amit csinálok. Egy igazi pasi gyűjti a tapasztalatokat, hogy minél jobban tudja, mi kell a nőnek, és meg is tudja majd neki adni azt.

Én ezt nem így gondolom. Jó, nyilván nincs senkinek a kisujjába születése után egyből a Káma Szútra, de ennyire fontos, hogy egy férfi minél több nőt szedjen fel? Nyugtassatok meg, hogy nem így van... vagy mégis?

2016. jan. 20. 22:52
1 2
 1/17 Sunshinedoll ***** válasza:
90%

Én sosem szoktam senkitől megkérdezni, kinek hány kapcsolata volt stb, mert nem érdekel, meg igazából nem is számít semmit, és én nem is szoktam ilyenekről beszélni, szerintem ez olyan irreleváns baromság.

Én nem tartom gáznak ezt, amit most te leírtál, van még rajtam kívül jó pár hasonló gondolkodású nő, nem tudom miért mindig a rosszakat fogod ki.

2016. jan. 20. 22:57
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

A biblia megtanít, hogy szeresd a felebarátodat, a Káma Szútra pedig arra hogy hogyan!

A férfitól azt várja a nő hogy férfi legyen!

De van olyan nő aki szereti a lassú óvatos tempót!

F/60

2016. jan. 20. 22:57
 3/17 anonim ***** válasza:
21%

Gyanítom 20 felett vagy.

Ne haragudj, de én se kezdenek olyannal akinek nincs tapasztalata.

Nem a szex miatt, hanem azért, mert nincs tapasztalatod, hogy működik egy kapcsolat. Milyen együtt élni valakivel...

2016. jan. 20. 23:10
 4/17 A kérdező kommentje:

1-es válaszában érzek biztatást, hogy jó így, ahogy van.

2-es a hoztam is ajándékot, meg nem is esete.

3-as meg arra biztat, hogy hazudjak oda valami random számot a szemükbe egy ilyen kérdésnél.

Még azért megvárok pár választ.

2016. jan. 20. 23:21
 5/17 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Nem mondtam, hogy hazudj. Főleg, hogy egyből lebuknál vele.

2016. jan. 20. 23:23
 6/17 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Hát az én felfogásomban egy új kapcsolat, teljesen olyan mintha elölről kezdenél mindent.

Az stimmt, hogy akinek már volt tapasztalata, az kicsit rutinosabban és magabiztosabban kezel helyzeteket. Ellenben nincs két egyforma ember, így az igények is eltérőek. Ami az egyik embernél bevált az a másiknál zsákutca lehet.

Szerintem nincs semmi gond a felfogásoddal. De nekem furi, hogy már az elején arról beszélgetünk kinek hány kapcsolata volt. Szerintem nem releváns ez a dolog.

2016. jan. 20. 23:23
 7/17 anonim ***** válasza:
80%

Kicsit emlékeztet azoknak a lányoknak a reakciója egykori pályakezdős időszakomra, mikor a munkáltatók elvárták, hogy legyen tapasztalata egy pályakezdőnek. Hát, ha sose adnak lehetőséget, úgy nehéz tapasztalatot szerezni.

Te ilyen vagy, ezzel nincs baj, de akkor lehet, hogy másféle körben kellene ismerkedned, ahol ez nem hátrány.

2016. jan. 20. 23:24
 8/17 A kérdező kommentje:

Ha randira hívok egy nőt, engem nem érdekel, neki hány volt. Soha nem is fog.

Az a múlt, és én a jelenben akarom megismerni, aztán ha összeillünk, akkor a jövőt tervezni vele. Ennyi.

2016. jan. 20. 23:29
 9/17 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem nincsen vele baj, bár tényleg nem mindegy, hogy hány éves vagy, mert ha sokáig nem volt még senkid, az egy kicsit azt is sugallhatja, hogy valami gond van veled, és azért nem jött össze. 20/L
2016. jan. 21. 00:08
 10/17 anonim ***** válasza:
16%

Nekem van egy olyan tippem, hogy te is frusztrált vagy már amiatt, hogy még nem dugtál. Mert azért a kíváncsiság mindenkiben ott van. :))) Ha nem így lenne, bocsi. De én nem hiszem el, hogy egy 13 fölötti pasi (és lány) ne akarna már szexelni mindenáron.

Nekem egy lenne a lényeg, hogy ne legyen izzadtságszaga semminek. Mert a tapasztalatlan pasikkal nálam mindig ez volt, és az elég kiábrándító. Amikor tesze-toszáskodnak. De szerintem ezt csak a nők tudják, milyen rossz. Én szeretem, ha a dolgok a maguk idejében történnek, és ehhez az időzítéshez (mikor legyen csók, ölelés, szex) kell valamennyi tapasztalat.

De ez az én véleményem, amúgy ha már lesz tapasztalatod, megérted majd. :) Na ez most biztos gonoszul hangzott, bocsi.

2016. jan. 21. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!