Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg az én felfogásommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az én felfogásommal van a baj vagy van más is aki így gondolja? 18L

Figyelt kérdés

Én a hosszú kapcsolatok híve vagyok, nem tudnék érzelem nélkül lefeküdni senkivel.Nem szeretem az egy éjszakás kalandokat ( nem is volt még).Eddig egy 3 éves kapcsolatom volt.

Nálam a sex az nem létfontosságú.(szex nélkül is van kapcsolat) (szerintem).Nálam az már csak egy ilyen extra..

Ezzel ellentétbe mások azt mondják nekem hogy az embernek fiatalon kell magát kiélni, és hogy a szexen alapul egy kapcsolat és azért gondolom azt ( hogy érzelem nélkül nem tudnék lefekeüdni senkivel) mert még nem volt annyi kapcsolatom.

Szerintem nem kell addig eljutni hogy több ....fogtam mint kilincset.Meg hogy már úgy megyek ki az utcára hogy "uhh ezzel is volt vmi meg azzal is....

A másik meg hogy én soha nem tudnám meg csalni a páromat mások emg mondják hogx ő mááár ösztör meeg csalta a barátját...

2013. júl. 28. 16:20
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
48%
nem mai modern felfogás...
2013. júl. 28. 16:21
 2/25 anonim ***** válasza:
96%
Azzal semmi gond, hogy a hosszú kapcsolatok híve vagy. Azzal már akadhat gond a partnerednek, hogy nem fontos a szex neked és anélkül is tudsz kapcsolatban lenni. Ergo akkor nem is kezdeményezel gondolom sosem. Részben igazuk van azoknak, akik arra biztatnak, hogy most éld ki magad, de nem kötelező ezt a minden hétvégén mással dugok elv szerint megtenni. Komoly kapcsolatban is lehet élni, csak egymással szeretkezni.
2013. júl. 28. 16:23
 3/25 anonim ***** válasza:
72%
Dicséretes gondolkodás :)
2013. júl. 28. 16:23
 4/25 anonim ***** válasza:
81%

Vannak még normális emberek, bár lehet, hogy egyre ritkább, nem tudom.

Én is úgy gondolkodok, ahogy te!

2013. júl. 28. 16:24
 5/25 anonim ***** válasza:
66%

Aki azt írja,hogy ilyen-olyan dicséretes az elolvasta rendesen?

Az tisztelendő,hogy nem egy ribi,de ha a szex csak mellékes az már baj.

A szex egy alappillér egy kapcsolatban..

2013. júl. 28. 16:26
 6/25 anonim ***** válasza:
Nagy dilemma hogy az a jobb ,ha az ember úgymond kiéli magát vagy ,ha tartós ,hosszútávú kapcsolatra vágyik . Én hosszútávúra gondoltam , aztán nem úgy lett , később meg gondoltam lazán veszem és ismerkedek és nem kell semmi komoly , ah nem tudom . Attól is függ hogy kivel ismerkedsz meg és mennyire klappoltok szerintem .
2013. júl. 28. 16:27
 7/25 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem te gondolkodsz jól, egyet kivéve: szex nélkül egy párkapcsolat nem igazán működik. (szerintem) De a többivel egyetértek.:)
2013. júl. 28. 16:27
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok

A szex fontos , és nekem akkor jó igazán (ahogy eddig tapasztaltam ) , ha vannak érzelmek . Ha nem is szerelem ,de valami érzés csak legyen köztünk .

2013. júl. 28. 16:29
 9/25 A kérdező kommentje:

Imádom a sexet de csak a párommal, és szoktam kezdeményezni.Azért mondom hogy nem azon alapul mert a barátommal nagyon keveset tudtunk együtt lenni (mert nem volt lehetőségünk.) Szóval kb egy hónapba eygszer (de az is talán) és így is működött a kapcsolat és hűségesek voltunk mindketten

Hogy félre ne értsetek (fontos nálam is a szex de nem a legfontosabb)

2013. júl. 28. 16:30
 10/25 anonim ***** válasza:

Jah így már érthetőbb.Maradj ilyen.

Aki lepontozott az meg bekaphatja.

2013. júl. 28. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!