Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az én felfogásommal van a baj vagy van más is aki így gondolja? 18L
Én a hosszú kapcsolatok híve vagyok, nem tudnék érzelem nélkül lefeküdni senkivel.Nem szeretem az egy éjszakás kalandokat ( nem is volt még).Eddig egy 3 éves kapcsolatom volt.
Nálam a sex az nem létfontosságú.(szex nélkül is van kapcsolat) (szerintem).Nálam az már csak egy ilyen extra..
Ezzel ellentétbe mások azt mondják nekem hogy az embernek fiatalon kell magát kiélni, és hogy a szexen alapul egy kapcsolat és azért gondolom azt ( hogy érzelem nélkül nem tudnék lefekeüdni senkivel) mert még nem volt annyi kapcsolatom.
Szerintem nem kell addig eljutni hogy több ....fogtam mint kilincset.Meg hogy már úgy megyek ki az utcára hogy "uhh ezzel is volt vmi meg azzal is....
A másik meg hogy én soha nem tudnám meg csalni a páromat mások emg mondják hogx ő mááár ösztör meeg csalta a barátját...
Hát, ha csak 1 havonta van szex a pároddal, akkor nagyon nem imádhatod a szexet, ha valaki hajt a vágy, annak mindegy hol, mikor, mennyit.
Lehet, a libidóddal van gond, szedsz fogamzásgátlót, vagy valamilyen gyógyszert, vagy ha nem, akkor majd később lesz ez erősebb Nálad.
Jó a felfogásod, az egyém is pont ugyanilyen. Az első barátommal vagyok a mai napig, vele feküdtem le először, de azt is csak fél év után. Most költöztünk össze, idővel házasságot, gyerekeket akarunk. A szex nálunk is "csak" extra ami igen, nagyon jó, de nem erre építkezünk. Mindenki másképp éli ki magát, én úgy, hogy a kedvesemmel élek együtt, barátokkal találkozgatunk, nyaralunk, kirándulunk, utazunk stb.
21/L
Igen a te felfogásoddal van baj!
Igen, sajnos sokan így gondolják. (bele is buknak)
Az egyéjszakás nem azt jelenti hogy érzelem nélküli! Nekem mindegyik egyéjszakásomnál volt tisztelet vágy odaadás megbecsülés gyengédség kedvesség és baráti szeretet!
A szex az igenis létfontosságú! Jó szex nélkül nincs tartós kapcsolat! A tudósok is bebizonyították hogy a nemi élet kapcsolatra és utódnevelésre ösztönző hormon termelését okozza.
Fiatalon kell kiélned magad különben később ha nem vagy 120%-osan boldog akkor el kezdesz kételkedni, hogy vajon jó-e hogy kimaradtak emberek és dolgok az életedből!
Az utcára akkor sem fogsz úgy kimenni hogy ez meg az is megvolt ha egy lakótelepen laktok! Max ha látsz egy ilyen embert akkor köszönsz neki és deklarálod hogy őt is ismered.
Senkinek semmi köze ahhoz hogy kivel hányszor merre. A legrosszabb amikor te korlátozod le magad! Ha kipróbálsz egy fiút és nem jön be akkor miért ne kereshetnél másikat??? Nincs keretszám!!! Ez nem arról szól hogyha csak ennyivel voltál akkor értékes jó ember vagy de ha annyival akkor alávaló ez meg az!!! Ilyen nincs! Ez marhaság! Te se jobb se rosszabb ember nem leszel attól hogy valakivel lefekszel csak tapasztaltabb.
A megcsalás pedig olyan dolog amit nem érthetsz meg amíg oda nem kerülsz. Vannak helyzetek amikor megesik. Olyan ez mint pl az emberölés. A körülmények rengeteget számítanak.
Az emberek alapból nem akarják megcsalni a párjukat, de amikor valaki nem kapja meg azt ami neki járna, és csak szenved éveken keresztül, mert a másik nem fogja föl a szavakat hiába próbálod elmagyarázni, akkor megesik. Amíg nem vagy benne addig könnyű eldönteni hogy mit tennél.
Semmi baj sincs a felfogásoddal. Férfi létemre én sem szexeltem soha olyan lánnyal akibe nem vagyok szerelmes.
Szerintem inkább büszke lehetnél magadra, mint azon gondolkozol van-e baj a gondolkodásmódoddal.
nekem az az érzésem, hogy csak azért tetted fel a kérdést, mert azt akartad, hogy mindenki írja, milyen csodás, hogy vannak még ilyen lányok.....
na mindegy, nem csak az a két véglet létezik, amilyen te vagy, meg a több f.aszt fogottas. kicsit már elegem van az öndicsőítést váró kérdésírókból
Amíg nem próbáltam ki az egyéjszakás kalandokat én is így gondoltam. De amúgy ha szingli vagy, igenis jó kalandozni. Mondjuk én eleve szexmániás vagyok, szóval...
De ha van barátom, sohasem csalnám meg, mert csak akkor maradok vele eleve, ha annyira szeretem, hogy más férfit nem is kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!