Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan gondolja vagy csak megakar dugni?
Figyelt kérdés
Első randink volt..A végén elkezdtünk csókolózni és eléggé belemerültünk!Nagyon kívánt,én is őt!Mondta menjek be a lakására de visszautasítottam,mégiscsak első randi..de azóta keres és nagyon kedves velem..Szerintetek?2013. júl. 11. 20:02
1/10 anonim válasza:
Is-is!
-
Na jó, ebből most így túl sok mindent nem lehet leszűrni, bár picit gyanús..:D
2/10 anonim válasza:
csak meg akar most figyelj: HÁGNI.
3/10 anonim válasza:
egy patront megérsz neki, de magadnak is köszönheted, első randin jó, hogy le nem szoptad
4/10 anonim válasza:
-.- Jaj istenem, a pasik mindig akarnak d*gni, ha bejössz nekik. Ne problémázz ezen. Keres, kedves, mit kellene tennie?....Mi nem tudhatjuk mit akar, te vagy vele, te beszélsz vele, neked kell érezned.
5/10 anonim válasza:
Na na ne b..sztergáljátok a kérdezőt.mi is az ex csajomal első randin eléggé bele melegettünk,majd 4 évig voltunk együtt.Nem kell elsőre ezt a következtetést levonni.
6/10 anonim válasza:
Figyi. Minden kapcsolat erre megy ki, hogy legyen szex is. Ha belemélyedtetek akkor nyílván ez hajtja. Mond, hogy bevarattad, és két hónap múlva szedik ki a cérnát. Ha erre lép és nem keres, csak dugni akart igen. :)
7/10 anonim válasza:
Kétesélyes. De csak úgy tudhatod meg ha megint találkozol vele :)
8/10 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet leszűrni mit akar.. várj még pár hetet és ki fog derülni. De amúgy minden pasi más.. attól mert kívánt nem biztos, hogy csak dugni akar lehet csak azért volt annyira felizgulva mert már régen szexelt.
9/10 anonim válasza:
Eszembe jut erről egy mese. Amikor a srác csak udvarol, udvarol, nem akar rámászni a csajra, nehogy azt hidje, csak azt akarja, és egyszer csak arra lesz figyelmes, hogy valaki végre beakasztott helyette a csajnak. Itt a vége fuss el véle, a mesének vége.
10/10 anonim válasza:
Jaj,hát én nem tudom.Volt,hogy első randin megtörtént,és évekig voltunk együtt.Embere válogatja.Nem biztos,hogy csak azért kedves,nem kell mindig a dolgok mögé nézni,mert nincs mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!