Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az én felfogásommal van a baj vagy van más is aki így gondolja? 18L
Én a hosszú kapcsolatok híve vagyok, nem tudnék érzelem nélkül lefeküdni senkivel.Nem szeretem az egy éjszakás kalandokat ( nem is volt még).Eddig egy 3 éves kapcsolatom volt.
Nálam a sex az nem létfontosságú.(szex nélkül is van kapcsolat) (szerintem).Nálam az már csak egy ilyen extra..
Ezzel ellentétbe mások azt mondják nekem hogy az embernek fiatalon kell magát kiélni, és hogy a szexen alapul egy kapcsolat és azért gondolom azt ( hogy érzelem nélkül nem tudnék lefekeüdni senkivel) mert még nem volt annyi kapcsolatom.
Szerintem nem kell addig eljutni hogy több ....fogtam mint kilincset.Meg hogy már úgy megyek ki az utcára hogy "uhh ezzel is volt vmi meg azzal is....
A másik meg hogy én soha nem tudnám meg csalni a páromat mások emg mondják hogx ő mááár ösztör meeg csalta a barátját...
Szerintem hülyeség, hogy fiatalon ki kell élni magunkat..legalábbis lányként. Egy fiúnál már teljesen más a helyzet. Persze, ő szerezzen tapasztalatot meg d*gjon, ha akar, akkor amikor akar.:D De egy lány azért ne menjen már át r*bancba.
Nem a szex a kapcsolat alappillére, de azért ha elvesztem a szüzességem, és lesz komoly kapcsolatom, akkor azt szeretném, ha mindig kívánnánk egymást és szenvedélyes, tüzes lenne köztünk mind a szex, mind a kapcsolat/szerelem... mert ha valakik már csak megszokásból és unalmas "szeretet"-ből vannak együtt az régen rossz... Igen is kell a szikra és a láng, amit sokszor a szex lobbant fel igazán. Gondolom :D
hihetetlen, mennyien képesek csak és kizárólag végletekben gondolkozni...
köztük a kedves kérdésfeltevő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!