Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem az én hozzáállásommal van baj, hanem az egész világ áll rosszul hozzám?
Remélem érzitek az iróniát.
Az a helyzet, hogy párkapcsolatok terén igen ramatyul állok. Ha össze is jön, 2 hónapnál nem tart tovább...Nemtom, mit csinálok rosszul, a hozzáállásommal nem vágom mi a baj, vagy min kéne változtatni(?) Mer ha egy csaj kidob, kioszt , otthagy, leordít, kioktat, vagy eleve nem hajlandó összejönni velem, hát akkor én csak vállat vonok, és lesz*rom!!!
-Figyelem, egy őrült szembe megy a forgalommal az autópályán!
-Mi az, hogy egy, hát mindenki szembe jön!
Nagy a baj, ha már azt se látod, ha veled van gond. Talán ez a közöny és nemtörődömség az, ami miatt ellenszenves leszel idővel vagy már kezdettől.
Én a helyedben felkeresnék exeket (akik nem friss szakítások), és megérdeklődném mi volt a baj. Ők már kicsit objektívebbek, mintha friss szakítás után kérdeznéd. Abból csak vagdalkozás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!