Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mániája a fiatal lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mániája a fiatal lányok többségének, hogy a pasi, akivel ismerkedik, diplomás legyen?

Figyelt kérdés
Kinos, amikor felhozzák ezt a témát, egyszerűen nem merem nekik elmondani, hogy csak érettségim van. Miért ragaszkodnak ennyire ehhez a nők? Egy kapcsolatban nem az érzelmek számitanak elvileg?

2016. jan. 19. 20:00
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
100%
Na akkor most én is általánosítok, mert ti is ezt teszitek a nővel. Valószínűleg nem állnék szóba munkás emberekkel (tisztelet a kivételnek), -de hadd általánosítsak má' , ha ti is azt teszitek -mert valószínű, hogy meló után a kocsmában köt ki a szakmunkások nagy része, nem pedig a könyvtárban. Én személy szerint pont leszarom, hogy mennyit keres, hiszen én keresek 300 felett. Viszont annál fontosabb, hogy legyen intelligens, ahhoz nem kell diploma, elég, ha olvas és próbál tájékozottan élni. Egyébként vannak olyan hölgyek, akiknek nem fontos, hogy intelligens legyen a férfiember, hát ők olyanok is, de nem szeretnék ismét általánosítani. Persze nem csak a két véglet létezik, de jellemző... 32/l
2016. jan. 25. 15:07
 32/36 anonim ***** válasza:
17%

nagyon sok dolog befolyásolja a további életünket, lehet, h sokan értelmesek szakmunkások közül is, de mondjuk kénytelenek voltak szakmát elvégezni, mert egyből melóba kellett állni pl. egy szegény családból jövő gyereknek.

Ezt a gimi dolgot meg nem állítanám így, elég sok hülye gimnazistával találkoztam már, bár én se vagyok egy genius, nem azért mondom. :) De azt tudom, h jó gimikből jöttek egyetemre, jó jegyekkel, jobb pontszámokkal, és hamarabb végeztem a többségénél. :)

A párválasztásaid pedig a te szégyeneid is, már nem azért. De mit gondoltál egy több helyről kirúgott srácról, h egy jófiú, vagy mi? :DDD

2016. jan. 25. 22:19
 33/36 anonim ***** válasza:
Nem tudtam hogy az. Ez közben derült ki. De vagy 1-2 hetig jártunk.
2016. jan. 26. 07:29
 34/36 anonim ***** válasza:
0%
Hat azert annyira nem tudja senki jol alcazni h jofiu, valld be h a rosszfiukra buktal inkabb, en altalanos iskolas koromban tudtam ranezesre h ki az akinek a szeme se all jol. A szem eleg sokat elarul, nezzetek bele a masikeba majd. :)
2016. jan. 26. 09:18
 35/36 anonim ***** válasza:
0%

A felsőfokú végzettség nem garancia az intelligenciára, kulturáltságra, műveltségre, de sokkal nagyobb eséllyel tud még egy nőt is kielégíteni egy olyan férfi aki ha a szexben hiányosságot érez utánaolvas, és megoldást keres!

Persze ha fidesz-politikus vagy, akkor hamisíttathatsz, vehetsz magadnak diplomát, de normális estben azért jár vele némi tudás!

Azért az sem hanyagolható el, hogy ma csak diplomával lehet emberhez méltó fizetést kapni! A modern kori rabszolgatartás így működik. És nem utolsósorban dicsekedni sem rossz vele. A mamák is szívesebben mesélik, hogy a vejük orvos, ügyvéd, mint sem szégyenkeznének egy kőműves, vagy vízvezeték-szerelő vő miatt! A társadalom így működik!

F/60

2016. jan. 26. 09:26
 36/36 anonim ***** válasza:

Nekem nem mániám, de az biztos, hogy szívesebben ismerkedek olyannal... vőlegényem amúgy egy ideig egy tantárgy miatt bukdácsolt, de az tényleg nehéz tárgy volt. Mármint ha már megtapasztalta az egyetemi légkört, és van benne elszántság a tanulásra, az nálam alap egy párkapcsolathoz.

Csak azért, mert nincs diplomája, nem utasítanék vissza senkit (ha most nem lenne senkim), mert van pár nemdiplomás, aki elég tájékozott és művelt, de a többség a saját tapasztalatom szerint nem az. Vagy az van, hogy a kocsmában terpeszt, aztán nézi a Való Világot, vagy csak a saját szakterületéről (gyári munka, építkezések) tud beszélni, vagy attól hiszi magát műveltnek, hogy nézi a kedvenc pártcsatornáját, és mindenféle kamu összeesküvés-elméletet elhisz, ami fenn van a neten...

2016. máj. 25. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!