Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mániája a fiatal lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mániája a fiatal lányok többségének, hogy a pasi, akivel ismerkedik, diplomás legyen?

Figyelt kérdés
Kinos, amikor felhozzák ezt a témát, egyszerűen nem merem nekik elmondani, hogy csak érettségim van. Miért ragaszkodnak ennyire ehhez a nők? Egy kapcsolatban nem az érzelmek számitanak elvileg?

2016. jan. 19. 20:00
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
95%
egyetemista vagyok, nem sokára végzek, és bár nem várom el a hasonló végzettséget, de előnyben részesítem a diplomásokat. nagyon egyszerű ok, miatt, azért, mint amilyen te is vagy pl... nagyon sok férfit frusztrál, ha a nőnek magasabb a végzettsége, sérti a férfi becsületüket vagy mit.. sajnos több kapcsolatom is ráment már erre a komplexusra a másik fél részéről, pedig én nem érzem magam egyáltalán jobbnak attól, hogy lesz diplomám, és nem is éreztettem ezt senkivel.
2016. jan. 20. 08:54
 22/36 anonim ***** válasza:
96%

Nekem 4 éves kapcsolatom futott zátonyra, mert az exem OKJ-t végzett majd elkezdett dolgozni, én pedig egyetemre jártam/járok és mellette heti 20 órában dolgozom is. Plusz ott voltak a nyelvóráim is, így hétköznap 12 órára minimum el voltam foglalva és akkor még nem is nagyon tanultam. De ennek ellenére minden szabadidőmet igyekeztem vele tölteni, szerettem volna minőségi programokra is járni, de ő csak bepunnyadt, állandóan fikázta, amit csinálok, majd elkezdett féltékenykedni is.

Soha nem adtam okot arra, hogy így bánjon velem, sohasem csaltam meg és sohasem néztem le a végzettsége miatt. Őt ez persze frusztrálta, vizsgaidőszakaimat pedig nagyon nem volt képes megérteni, még jobban felidegesített, amikor amúgy is stresszes vagyok.

Semmi bajom nincs azzal, ha valakinek nincs diplomája, mert sok diplomás hülyét is ismerek. Egyedül azért "jobb" diplomással vagy aki még egyetemista, mert ő megérti mivel jár egy vizsgaidőszak, meg esetleg nem derogál neki minimum egy nyelven beszélni. Engem azért senki ne nézzen le, mert 3 nyelven beszélek és még szeretnék tanulni többet is...

2016. jan. 20. 09:35
 23/36 anonim ***** válasza:
35%
22 évesen 8 általánosom van, és több, mint 1700 Ft az órabérem, másodállásként pedig otthoni, szabadidőmben végzett munkával keresek havi 20-30 ezret. Ez persze még mindig nem sok, de nem feltétlen fog valaki ennél többet diplomával se keresni, ha életképtelen, vagy valami büfészakot végzett. Erre majd rájönnek a lányok is előbb-utóbb.
2016. jan. 20. 18:55
 24/36 anonim ***** válasza:
95%
Utolsó, és azt is elmondod, hogy ezt hogy érted el? Azért beláthatod, hogy ez nem általános dolog, és nem azért, mert a többség béna lenne.
2016. jan. 20. 19:05
 25/36 anonim ***** válasza:
0%

Azert mert a no nem eleg okos ahoz hogy felmerje mennyi esze van a ferfinak, mire kepes az eletben, es ha van diplomaja akkor mar nem lehet olyan rossz szerinte.

Persze sok a diplomas munkanelkuli akik a szuleikkel lenek 30 evesen, de ezzel a tennyel nem tud megbirkozni ezeknek a noknek az agya.

2016. jan. 25. 14:35
 26/36 anonim ***** válasza:
17%

Diplomásból sem mindegy egy nőnek milyen. Hiába végez el valaki egy nehéz szakmát, büszke magára. Lehet egy megszállott kutató, vagy valami alkotómunkát végző ember. A nőket úgy látom nem izgatja. A nő számára mintha annyit jelentene a diploma, hogy képes eltartani. De az nem számít, hogy a férfi értékes ember is legyen, képes létrehozni valamit a társadalomban.

Amúgy én éppen az ellenkezőjét tapasztalom, mint te, Kérdező. A nők inkább a talpraesett férfiakat szeretik. Akik tudnak boldogulni diploma nélkül is. A diplomás pasik sokszor agyonhajszoltak, megszállottak és kevés pénzért dolgoznak sokat. A nők ezt nem szeretik, mert számukra az igazi haszon, ha felük foglalkoznak. Igen, pontosan úgy, mintha egy 5 éves kislány lenne, csak megköveteli magának azokat a jogokat, amik egy felnőtt szabadságot élvező embernek kijár és mellé azt is, hogy kisgyerek szerepkört töltsön be. Ha a férfi lenne hasonló, akkor azt megvetik, mert nem férfi. Legyen csak egy férfinek hobbija vagy játsszon videójátékokkal, vegyen fel vicces pólót vagy színes ruhadarabot, amit jópofának tart. Na ugye, hogy ezeket egy nő megteheti, de egy férfinek ezért megvetés jár.

2016. jan. 25. 14:36
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal lánynak nem mondanám magam, de nálam is évek óta szempont hogy egyetemista, vagy diplomás legyen. Ennek van egy pár oka:

Szerettem volna ha hozzám hasonló a párom (tehát diplomás) és az enyémhez hasonló a fizetése.

Gondoljatok bele, általában képesség szerint különkerulnek a gyerekek. Az ügyesebbek gimibe mennek, a maradék meg elvégez valami szakmát. A gimisek közül megint az ügyesek bekerulnek egyetemre... aztán vagy élvezik vagy nem. De az emberek közt ég és föld a különbség. Emlékszem mikor gimibe jártam, ugyanazzal a busszal utaztak a szakiskolások. Egy horda, akik hangoskodtak, belekotottek másokba stb. Isten ments egy ilyen pártól.

Mazsolázgassunk az exeim közül:

Kemény két hét egy hülyegyerekkel, akit több iskolából is kicsaptak. Az egyik vizsgám egyes lett, amire a reakciója pofánröhögött és boldogan kiabálta hogy megbuktál.

Jesszus.

Egyébként nem buktam meg.

Következő exem már egyetemista volt.

Bugdácsolt, nem is foglalkozott vele, a három éves szakot meg hét év alatt sem végezte el.

Jövőképe nulla (a bukdácsolás miatt). Hogy zervezzek vele családot???

Gondolom jön a kérdés tőletek, hogy hogyan tovább?

Én is vezető vagyok és a párom is.

2016. jan. 25. 14:52
 28/36 anonim ***** válasza:
0%

Mostani pasid valami ilyesmi lehet: [link]

estleg: [link]

2016. jan. 25. 14:58
 29/36 anonim ***** válasza:

Ez nekem szólt?

Miért mondod ezt? Irígy vagy?

2016. jan. 25. 15:02
 30/36 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem a párválasztást magyon befolyásolja hogy milyen tapasztalataink voltak. Az esetem szerintem jól tükrözi, hogy miért szeretnék diplomást párt, és itt pont ez volt a kérdés.
2016. jan. 25. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!