Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mániája a fiatal lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mániája a fiatal lányok többségének, hogy a pasi, akivel ismerkedik, diplomás legyen?

Figyelt kérdés
Kinos, amikor felhozzák ezt a témát, egyszerűen nem merem nekik elmondani, hogy csak érettségim van. Miért ragaszkodnak ennyire ehhez a nők? Egy kapcsolatban nem az érzelmek számitanak elvileg?

2016. jan. 19. 20:00
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:
93%
nekem személy szerint nem a magasabb fizetés miatt fontos, hogy legyen diplomája (hiszen nekem is a kezembe lesz nemsokára) inkább azért fontos, mivel ezekkel az emberekkel lehet beszélgetni értelmes témákról
2016. jan. 19. 20:47
 12/36 anonim ***** válasza:
5%
Mert kell a beugró 300 netto nekik...
2016. jan. 19. 20:55
 13/36 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem leginkább az egyetemista, vagy szintén diplomás nőknél fontos ez. Ismerkedési szakaszban innen tudják legalábbis, hogy hasonló szellemi szinten állhattok.
2016. jan. 19. 21:06
 14/36 anonim ***** válasza:
60%
Mert ez egy rosta. Mert valószínűleg azzal, aki vette a fáradtságot és használta a lehetőségeket, hogy képezze magát, azzal több közös tulajdonságom és beszédtémám lesz, mint azzal, aki megelégedett egy érettségivel, ami egy semmi, mert megírni egy 3 oldalas szöveget, meg képesnek lenni szóban visszaadni pár oldalt, ennek kéne lennie a minimumnak. És egy diplomás esetében ez is a minimum, egy érettségisnek viszont ez volt élete maximum edukációs cselekménye, amit fel tud mutatni, ilyen emberrel pedig nem fogok tudni érdemben eszmét cserélni.
2016. jan. 19. 21:56
 15/36 anonim ***** válasza:
35%

én férfiként jobban örülök, ha egy csajnak nincs diplomája, mert a diplomások agya úgy el tud szállni, h hihetetlen, még a semmit nem érő diplomára is, jobb is, ha nincs egy csajnak. :)

egy diplomás

2016. jan. 19. 22:22
 16/36 anonim ***** válasza:
6%

Tehát elég neked egy büfészakos "fater kifizette a diplomát" csávó is...? Magas igényszint.

2016. jan. 19. 22:23
 17/36 anonim ***** válasza:
74%

A fáradság "vevése", lehetőségek kihasználása, hogy képezze magát valaki már magában hordozza, hogy nem arra gondolok, akit anyuci nehezen benyomott komédiára, majd megírta helyette a szakdogát. Az nem "fáradtság vevés". Szövegértés egyes, leülhetsz.

14-es voltam.

2016. jan. 19. 23:03
 18/36 anonim ***** válasza:
0%

Na, jól hozod azt a közhelyet, hogy a diplomás nők nagyképűek és arrogánsak...

2016. jan. 19. 23:05
 19/36 anonim ***** válasza:
90%

1, mert egy diplomás jobban meg tudja érteni az egyetemisták életét. Például a vizsaidőszakot, amikor sok kapcsolat fut zátonyra azért, mert az egyik fél nem érti, hogy ilyenkor miért nem tudnak olyan sokat együtt lenni.

2, a férfiak többsége nem tudja feldolgozni, ha egy nő többet keres. Márpedig diplomával lehet többet fog. De ha te egy érettségivel olyan jól élsz, akkor áruld már el titkot. xD

2016. jan. 20. 00:06
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Tehat mert te nem tudod felfogni amit irtam, ezert en vagyok az arrogans :'D. Rendben. Akkor otost neked, allj fel :'D.
2016. jan. 20. 01:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!