Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Disco-ban lehet ismerkedési,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Disco-ban lehet ismerkedési, társat találni?

Figyelt kérdés
Én 21 éves fiú vagyok. Bátorkodtam a felnőtt kategóriába írni, mert amugy is ki nézegeti a tinik idegesítő kérdéseit? Ma megnéztem egy videót https://www.youtube.com/watch?v=rKd79eKbg0w , nézzétek meg ti is, oké, 18 éves a gyerek, de az még nem azt jelenti hogy rossz a videó. A videó nagyon tetszett, át tudtam érezni a helyzetet, nagyon régen még én is jártam discoba. Na most ha belegondolok jobban, hogy lehet ismerkedni discoban? Fiúként valószínűleg csak pia fizető lehetek. A lányok meg gondolom arra gondolnak, hogy itt nincs normális fiú, csak megakarnak d..ni, de egyébként is a férfiak szemetek, húzzuk le őket. Tisztelet a kivételnek! Én discoba csak egyedül tudnék elmenni? De mégis mi értelme lenne?? :D Inkább lottózok. - Ennél a résznél az én rövid történetem lesz. Egy kis faluban nőttem fel. Általános iskola után az egyik fiúosztálytársammal a közeli városba mentünk suliba, vele az általános iskolás évek alatt nem volt jóba, csak haverok voltunk, aztán végül is barátok lettünk mikor kikerültünk a városba. Egy buszon utaztunk egymás mellett ültünk, beszélgettünk, suli után mentünk mindenfelé a faluban, túráztunk bicikliztünk. Közben meg beszélgettünk a csajokról, elkéne menni hétvégenként a kocsmába. El is mentünk, persze lányokhoz nem mentünk oda. Kinyílt egy disco a falunkban, és oda is jártunk. Én összesen eddig voltam ott vagy 15-ször, max. 20-szor. Azért oda mentünk idegen lányokhoz, táncoltam velük, de piára egyszer sem hívtam meg egyiket sem. A suliban kiközösítve éreztem magamat, volt hogy napokig szinte meg se szólaltam, nem is szóltak hozzám, csak köszönés volt és ennyi. Az első másfél évben jól ment minden, ez a srác mindennap eljött hozzám szinte, sokat voltunk együtt. Viszont a gyereket már jobban kezdte érdekelni a bulizás, sikerei is voltak benne velem ellentétben, meg a falusi fiatal generációs is felnőtt. Lassan a kettőnk barátságából egy banda lett, egy ilyen érdekcsoport. Én meg láttam hogy a haverommal már csak bulizni mehetek el, oda meg minek menjek, minek költsem el az eddig összespórolt pénzemet. Bulizásra egyébként mindig egy ezrest kaptam, 700 forint volt a discoba a belépő, szóval mindig csak egy sört ittam. Nem is szerettem már menni a discoba, nem is éreztem ott jól magamat, pénzt se akartam költeni, szóval nagyon gyorsan kiszakadtam a társaságból. Ma ezekkel a srácokkal már hiába akarnék akár egy mondatot is beszélni. Közönyösek velem, de nem bunkók. Inkább nem szólnak semmit se, és megvárják amíg lekopok. Persze azért én se sokat erőlködtem. - Na és ebből én azt láttam, hogy falusi szinten pár év alatt kialakul egy ilyen banda. Közös ismerősök alapján kialakul pár év alatt egy ilyen kis csoport a szomszédos települések fiataljaiból. Ezek a discoban együtt buliznak, csoporton belül párosodnak. Na és egy ilyen csoportban magán emberként egyedül lehetetlen bekerülni. Amikor próbálkozik a magányos hím egy csoport nőstényeivel, a csoport hímjei megtámadják a mit sem sejtő hímet. Röviden így tudom leírni. És szerintem a discokban az emberek legalább 70%-a ilyen csoportba tartozik. Ebben a csoportban van szinte az összes jó csaj. A maradék 20%-ba a kis 2-3-4 fős baráti társaságok tartoznak. A megmaradt 10%-ba meg az olyanok mint én, akik egyedül akarnak szerencsét próbálni. Úgy érzem olyan itt a csajozás, mintha egy munkahelyre akarnál bekerülni. Vagy csak jó erős protekció, vagy a sok pénz segíthet. Itt leírnám a 10%-ba tartozó csoportnak, de még a 20%-ra is erősen vonatkozik, hogy társat találni esélytelen. Ha lány vagy akkor csak egy pávát tudsz összeszedni, akivel 2 hét múlva szakítasz. Ha fiú akkor pedig szinte semmi esélyed, csak a gold diggerek fognak kihasználni. Te pedig majd azt fogod hinni hogy na majd most, na majd most, és olyan leszel mint a szerencsejáték függők. Aki azt mondja hogy de igen, itt lehet párt találni, az a 70%-os csoportba tartozik, és valószínűleg disco nélkül is összejöttek volna, meg már amugy is ismerték egymást. Olyanok se mondják hogy 2de igen, lehet párt találni", akik már 10 éve nem voltak discoban. Tudom hogy régen az ismerkedésről szólt, akkor még "egyéniségek" voltak a disckokban, ma meg már ugyanúgy néznek ki és ugyanúgy öltözködik mindenki, és aki másmilyen mint a többi, azt (a 10 évvel ezelőttel ellentétben) kinézik, kiröhögik, megvetik. Tegnap voltam korcsolyázni hogy mozogjak egy kicsit, és hallom hogy két tinilány kiröhög hogy nézd már télen napszemüvegbe van, közben meg csak a szemüvegemnek van fényresötétülős lencséje. Én azért mégis terveznék elmenni egy discoba. Kíváncsi vagyok hogy milyen korcsoportok járnak oda, és azok milyenek. Amiről én általánosítást írtam, abba 20 év alatti fiatalokat értettem, lehet hogy az idősebbek normálisak. Mondjuk meg a 20 év fölöttieknél esélyem se lenne, azok a 30 éves sok pénzt kereső férfiakra mennek rá. Azért mégis csak elmennék discoba, mert már régen voltam, 3-4 éve. Persze amiket leírtam, az csak az én személyes tapasztalataim összessége, az én nézőpontom szerint. Szívesen várok én is saját tapasztalatokat, véleményeket, esetleg alternatívákat hogy hol lehetne ismerkedni.
2016. jan. 19. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:

A blabla vaker részt átugrottam a tagolás hiánya miatt.

Szorítkozzunk a kérdésre:

Ismerkedni? Simán.

Társat találni? Abszolút nem. Hacsak nem merdzsós "bodzaszedő" vagy és kitartott nőt keresel szexre, hosszútávon.

2016. jan. 19. 13:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Ja és még egy tuti tipp ha a 10%-ba tartozol. Veszel egy e36 bmw-t. Ehhez azért kell egy kicsit dolgozni azért. Mindig amikor mész vele valahová készíts róla 5 képet (egy évben akár 50-60 képed is lehet), írd ki mekkorát csapattál, driftelni voltam, és tedd ki a képeket a facebook-ra. Persze ha sok lájkot akarsz akkor neked is mindenkit lájkolnod kell hátha kapsz te is lájkot. És ha már össze gyűlt 50 kép, kicsikartál rájuk képenként több mint 10 lájkot, na akkor már el lehet kezdeni csajozni. Jelölj be random csajokat, írj rájuk, beszélgess velük, történjen lájk csere. Aztán pedig ha van esetleg barátod, akkor elmehetsz vele meg az e36-al a discoba, ha nincs barátod az se baj, lesznek érdek alkalmi ismerősök akik a fuvarért és ingyen piáért cserébe elmennek veled discoba. Velük készíts partifotókat, ezeket is rakd fel facebookra, és akkor talán már vállalható leszel egy ottani csaj számára. "hmmm ennek a pasinak jó kocsija meg sok haverja van, nem számít milyen a személyisége ő jó lesz nekem, az ismerőseim se fognak kinézni miatta hiszen amint a facen látható jó élete van, na lássuk mennyi pénze van".
2016. jan. 19. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Falusi lànyként felnőve ugyanezeket gondolom mint te :) épp ezért nem is jàrtam soha ilyen helyekre, mert egyedül lettem volna és a többi hülye meg kiröhögött volnam

Azt hittem Pesten màs lesz a helyzet. De nem. Vagyis olyan szinten màs, hogy nem ismered az embereket, mindenki külön tàrsasàg, és igen van, aki egyedül van. De itt aztàn tényleg mindenki csak a d.ugàsra megy. Az utolsó két alkalmon mikor buliba voltam, összesen kettő normàlis sràccal talàlkoztam. A többiek tapadtak rögtön a testemre és tovàbbàltak ha nem hagytam hogy megfogjàk a mellemet.

Ismerkedni lehet. Max egy újabb idióta, felesleges ismeretséget kötsz :D tàrsat talàlni nemigen lehet. Mondjuk múltkor unokatesómhoz közeledett egy normàlis sràc, de a kis hülyének nen kellett.

2016. jan. 19. 14:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mit lehet ezen ennyit agyalni.Nos, én még 89-92 ben jártam rendszeresen diszkóba, lehet hogy akkor másabb volt kicsit a világ, de lehetett ismerkedni, pont azért jártam oda.Bár én lány vagyok.A legszebb, legtartósabb kapcsolataim ott szövődtek :) Simán elmentem egyedül is, ha úgy adódott, hogy nem tud velem jönni barátnő.Mondjuk van benne valami, hogy akkoriban több volt az egyéniség, de én most is inkább vagyok egyéni, mint divatmajom és nem szoktak kiröhögni, bár engem nem is érdekel ez, sza rok mások véleményére, hülyék mindenhol vannak.Most társkeresőn próbálkozok, mivel már nem járok szórakozni, na az egy katasztrófa! Nekem nem jön be az ilyen erőltetett, személytelen ismerkedés.Mennyivel könnyebb egy szórakozóhelyen!Megtetszik valaki, ránézek és már meg is van! ;)
2016. jan. 19. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!