Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek van sok pénze, akkor hol lehet találni olyan nőket, akik a pénzre mennek?
Ha például bemegyek egy diszkóba, akkor honnan tudjam, hogy melyek azok a nők, akik ha meg tudják, hogy van sok pénzem, simán lefeküdnek velem?
Természetesen nem a prostikra vonatkozik a kérdés, hanem azokra a nőkre, akik tipikusan a pénzes pasikra hajtanak.
Nem sokszor szoktam az oldalra írni, de most írok neked.
Vállalkozó vagyok, van több cégem is, köztük egy konditerem.
Nagyon sok nő vesz körül, főleg a teremben.
Hiába van feleségem, ott csalom, ahol tudom, ezt ő is tudja.
Ezért kapott tőlem egy maserattit, hogy elviselje mindezt.
Jó életkörülmények között él, míg velem van, ezt többször meg is beszéltük.
Nem csak egy mercedes s 500L autóm van, visszafogott, szolíd, fekete mindene.
Sokat járok a haverokkal szórakozni, van hogy külföldre is.
Általában a ruháimról, cipőmről, órámról, gyűrűmrűl, egész megjelenésemről levágják a nők, hogy tele vagy, de nem csak én hanem az ismerőseim is.
Soha nincs gond a csajozással, elég bemennünk egy helyre, máris levágják azok a nők akik az elegenciát keresik, hogy itt egy jó parti.
Persze ezt én is tudom, ki is használom mindegyiket.
Van hogy a feleségek is jönnek velünk szórakozni, de ilyenkor is mindenki félrekef.él, nem is nagyon érdekel.
5ös,kedves vállalkozó,ha az s merci helyett egy magyar helyesírás alapszabályai könyvet vettél volna..
Bár gondolom,akkor azért mindene fekete, hogy kifejezze a tulaj értelmi szintjét XD
@00:41
Hagyjuk már ezt a helyesírást. A vállalkozó nem nyelvtantanár, szóval ne köss bele, ne irigykedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!