Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már egy segítségnyujtás is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már egy segítségnyujtás is ismerkedésnek számít? Mi ez az ismerkedési mánia?

Figyelt kérdés

Vonaton egy fiatal lány próbálta lecipelni hatalmas bőröndjét. Ezért én oda mentem hogy segítek neki. Erre hogy a válasza hogy bocsi de van barátom. Én csak néztem és mondtam hogy bocsi hogy segíteni próbáltam

Pedig nem is jött be úgy a lány. Nem értem mi van már itt. Miért van ez?

2016. jan. 11. 15:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Ezt én sem értem. Nekem is gyakran segítenek, sokat utazok nagy bőrönddel, néha többel is, szerintem ez csak a jómodorra vall, még nem volt olyan, aki így akart volna felszedni.

A párom is szokott segíteni ismeretlen lányoknak/nőknek, akik nagy csomagokkal küzdenek, akkor is, ha mellette vagyok.Ilynekor olyan büszke vagyok, hogy ilyen lovagias párom van. :)

2016. jan. 11. 15:16
 2/8 anonim ***** válasza:
EZ azért már durva :O :D
2016. jan. 11. 15:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hülye volt a lány, ennyi.
2016. jan. 11. 15:22
 4/8 anonim ***** válasza:
jaj mennyi ilyen kérdést írtok ki mostanában...
2016. jan. 11. 16:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Így jártam már én is! XD A buliban sántított egy lány és a barátnője támogatta fel a lépcsőn. Odamentem, hogy segítsek-e, erre van barátja meg ilyenek... Aztán kiderült, hogy totálrészegen zakózott egyet és bokaficam lett a vége, ezért mégis csak jól jöttem...
2016. jan. 11. 16:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem az étterembe, ahol dolgozom jött egy srác kajálni, aki amúgy sokszor jár oda és jó sok szószt kért a kajájához, aztán késöbb láttam, hogy még azért van jócskán kajája, de a szósz már elfogyott, és megkérdeztem, hogy kér-e még szósz, ezt ő úgy bette, hogy ismerkedni akarok, pedig csak a munkámat végeztem. -.-
2016. jan. 11. 16:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Bezzeg ha meg meg sem próbál segíteni az ember, akkor meg jön a kenés, hogy milyen bunkók vagyunk, mi hapsik...
2016. jan. 11. 21:15
 8/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Vannak ilyen emberek. Az ilyen nő tele van félelemmel, gátlásokkal, francnak kell ilyen.
2016. jan. 13. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!