Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha józan lennék, még kevesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha józan lennék, még kevesebb nőm lenne? Ez a jó hozzáállás?

Figyelt kérdés

Külsőre nagyon jól nézek ki. 2 méter magas, hosszúkás szőke hajú, sportos alkatú és jóképűnek mondott vagyok. 19 éves koromig egy nővel sem voltam, pedig állítólag volt vagy egy tucat tőlem fiatalabb lány gimiben is, akinek tetszettem akár évekig is.

Nagyon visszahúzódó, félénk vagyok. Most eljöttem egyetemre és hobbiként alkoholista lettem. Mindjárt végzek a sulival, de sulin kívül hétköznap megiszom akár napi 3-4 liter sört is (boltban véve műanyagpalackban, max 800-1000 forintért a 4 litert).

Túlságosan jófiú, pancser, gyáva lúzer voltam mindig. Sosem mertem odamenni a lányokhoz és beszélgetni velük. Mindig féltem.

Részegen más lett az életem. Az utóbbi szűk 1,5 évben 8 lánnyal szexeltem és kb még kétszer ennyivel csak csókolóztam. Végre férfinak érzem magam, hogy bírok magamnak nőket szerezni. Amikor piálok, mindig jobb dumás leszek mint egyébként lennék és úgy érzem jobban szeretnek az emberek is.

Viszont ez lehet hosszú távon nem lesz jó megoldás. Rövid távon viszont ha visszatérek a józan életre, mindig azt látom hogy megint félénk és bátortalan vagyok ezért nem érdeklem a lányokat.

Van erre megoldás? Szeretnék józan, normális életet élni, de szeretném ha közel ugyanannyi szép lánynak tetszenék józanon is, mint részegen szoktam. (ÉS ez nem csak megérzés. Eddig MINDEN lányt az életemben részegen ismertem meg, pedig voltak köztük komoly kapcsolatok és kedves-aranyos lányok is.

2016. jan. 18. 14:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Tényleg nem jó megoldás hosszú távon... Egyébként én is így vagyok az alkohollal, pedig nem vagyok se jó testű, se jóképű.
2016. jan. 18. 14:51
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Ha szeretnél józan és normális életet élni akkor nem az lenne a célod hogy minden nőnek tetsszél és mindenkit megdughass. Főleg nem ilyen buta, idióta csajokkal töltenéd az időd akik leállnak mindenféle alkoholistával... olyanokkal mint te vagy. Értelmes nő a hozzád hasonlókat jól elkerüli. De neked értelmes nem kell a leírás szerint. Szóval élj tovább ahogy eddig, legyél részeg. Neked ez kell egyértelműen. Csak így fognak buta csajok körülvenni, józanul nem.
2016. jan. 18. 15:03
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Hát nézd... józanul nem nézel ki szarabbul és magadnak cseszed el, h nem mersz megszólalni, mert ugyanaz az ember beszél részegen is. Ugyanakkora lenne az esélyed józanul is. Józanul is fel lehet venni az este ritmusát, csak hangulatba kell jönni. Az ivással többet ártasz, mint gondolod, benned is felmerültek a kétségek, hogy ez így jó-e. Mielőtt elcseszed az életed és ott maradsz egyedül, fogd vissza a dolgot. Lehetsz spicces, de ne folyamat.
2016. jan. 18. 15:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Hosszú távon ez nagyon nem lesz jó, egyrészt búcsút inthetsz az egészségednek, ha nem állsz le időben, másrészt lehet, hogy szórakozni most nyitottak a korodbeli lányok, de később hosszú távú kapcsolatra, gyereke(i) apjának, házassághoz nem egy alkoholistát keres egy nő. Ismertem alkoholista szülők gyerekeit gyerekkoromban, hát sokat szenvedtek a szüleik miatt.
2016. jan. 18. 15:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ú, ez érdekes egy kérdés, helyzet! Picit magamra ismerek: piásan csak úgy spontán jönnek a csajok, nem kell keresni őket, maguktól megtalálnak :D

-napi szinten küldesz ennyi sört? :O sztem ha heti 1-2 alkalomra leredukálnád - nem is volna vészes, ráadásul írod, hogy a sulival is végzel

-suli után jön majd úgy is egy környezetváltozás szval ne aggódj! Lehet opyan helyre kerulsz, ahol konnyebben megy majd az ismerkedes

2016. jan. 18. 15:50
 6/8 A kérdező kommentje:

2:

Eddig egy nő sem tudta meg, hogy iszom. Ha te is alkesz lennél, találnál kismillió módot arra, hogy eltitkold. Pl miután ittam, utána mindig eszek rá valamit, fogat mosok és beveszek egy rágót. Ilyenkor a legtöbbször nem érzik a szagát. Ha mégis, akkor azt mondom előtte egy haverommal találkoztam és vele ittunk egy sört.

Szóval úgy adj tanácsot, hogy amúgy senki nem tudja hogy iszom. A 8-ból talán 1-2 lány sejthette, akivel hosszabb távon voltam. Nem valamilyen remegős kezű fizikai roncs vagyok még, mert amúgy sportolok és még elég fiatal vagyok, illetve csak pár éve kezdtem el. Bírom pia nélkül napokig is simán.

5:

Nyilván nem minden nap iszom meg ennyit. Heti kb 4-5 napon, főleg azokon a napokon, amikor a legtöbbet megyek emberek közé.

A többieknek is köszönöm a válaszokat, ők is megfontolandó dolgokat írtak!

2016. jan. 18. 17:43
 7/8 Clay Morrow ***** válasza:

Nem tudom. De én is meglepődtem magamon, mikor két lányhoz simán odasétáltam félrészegen, igaz nem jött össze, de nem is bánom. Hozzáteszem, józanul nagyon nyuszi vagyok és kb. sosem kezdeményezek/ztem.

Lehet én is bevetem az elméletedet, legalább olyankor nem félek mindenkitől..

2016. jan. 18. 21:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát, velem pl. csak addig lennél, míg ki nem derülne ez az egész, komoly kapcsolat ide vagy oda.

Hazug és beteg emberre senkinek nincs szüksége.

2016. jan. 19. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!