Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka, hogy valaki csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy valaki csak reménytelenül szerelmes?

Figyelt kérdés

Néha úgy érzem, engem szórakozásból megbüntetett az élet. Nagyon szép nő vagyok, mindenkinek tetszem, aki nekem tetszik. Mégis, sose lehetünk együtt. Távolság, meg hasonló problémák miatt.

Kapcsolatom már volt, de akikbe szerelmes voltam, azokkal sose tudtam összejönni.

Személyes büntetésnek érzem :(

2016. jan. 17. 14:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Ugyaneeeez!! Én nem vagyok nagyon szép nő, de azért szép.

3 emberbe voltam szerelmes, mind viszont szeretett, és egyikkel sem lehettem, lehetek együtt. Akivel együtt lehetek, abba nem vagyok eget-rengetően szerelmes.

Én is azt kérdezném, hogy miért???

2016. jan. 17. 14:05
 2/8 Blade Bone ***** válasza:
Én se voltam szerelmes olyan hú de nagyon a volt kapcsolatomba, meg az előtte lévőben sem. :/ Viszont akibe meg igen, azzal nem jött össze a dolog. De nem mondanám büntetésnek ezt, egy kapcsolathoz két ember kell, mindkettőnek áldozatot kell hoznia a boldogság eléréséhez. :)
2016. jan. 17. 14:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Altalaban ez mogott az egesz mogott az all hogy nem gondolod hogy eleg jo vagy, es ugyis csalodni fogsz, megalaznak. Egy masik kerdeseknel mar leirtam hosszabban hogy mukodik ez, ha erdekel, szolj es atmasolom.
2016. jan. 17. 14:21
 4/8 anonim ***** válasza:

2 hatalmas szerelemből detto ugyanez. elsőt a külső körülmények miatt nem lehetett valora váltani, pedig 5-6 évig megvolt a "platoi" érzés.

a másodiknak közös lakása volt a nőjével és másfél évig huzta az agyam, igy teljesen tönkre tett. nem is tudtam az elején, hogy foglalt. miután halálosan beleszerettem, utána közölte.. hát ennyi.

a többieknél sosem éreztem katartikus érzéseket, csak szép lassan kialakult egy kisebb szerelem, miután ők nyitottak felém , de nem is szerettem ugy szerelmesnek lenni. a másik kettővel valo érzés hiányzott mindig.

bennem van a hiba ? ez nem igaz, hogy ugyis jön más.. jöhet ezer kisebb szerelem, de én 1 nagyot szeretnék megélni végre egyszer, nem ilyen megalkuvokat..

2016. jan. 17. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:
3! én az 1. vagyok másold be!!!
2016. jan. 17. 14:30
 6/8 anonim ***** válasza:
2016. jan. 17. 14:55
 7/8 anonim ***** válasza:
* annyi a kulonbseg hogy mas a "racionalis ok". Van aki egy valakit valaszt ki a remenytelen szerelme targyava, van aki pedig csak olyannal kezd akivel fizikailag lehetetlen a kapcsolat.
2016. jan. 17. 14:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Hm. nem hülyeség, amit írsz, de nekem azért közben vannak hús-vér kapcsolataim is, mondjuk azokat nem én választom, hanem ők engem, én meg emberileg nagyon szeretem-tisztelem őket, picit talán szerelem is van, de csak picit:-(.
2016. jan. 17. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!