Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy valaki csak reménytelenül szerelmes?
Néha úgy érzem, engem szórakozásból megbüntetett az élet. Nagyon szép nő vagyok, mindenkinek tetszem, aki nekem tetszik. Mégis, sose lehetünk együtt. Távolság, meg hasonló problémák miatt.
Kapcsolatom már volt, de akikbe szerelmes voltam, azokkal sose tudtam összejönni.
Személyes büntetésnek érzem :(
Ugyaneeeez!! Én nem vagyok nagyon szép nő, de azért szép.
3 emberbe voltam szerelmes, mind viszont szeretett, és egyikkel sem lehettem, lehetek együtt. Akivel együtt lehetek, abba nem vagyok eget-rengetően szerelmes.
Én is azt kérdezném, hogy miért???
2 hatalmas szerelemből detto ugyanez. elsőt a külső körülmények miatt nem lehetett valora váltani, pedig 5-6 évig megvolt a "platoi" érzés.
a másodiknak közös lakása volt a nőjével és másfél évig huzta az agyam, igy teljesen tönkre tett. nem is tudtam az elején, hogy foglalt. miután halálosan beleszerettem, utána közölte.. hát ennyi.
a többieknél sosem éreztem katartikus érzéseket, csak szép lassan kialakult egy kisebb szerelem, miután ők nyitottak felém , de nem is szerettem ugy szerelmesnek lenni. a másik kettővel valo érzés hiányzott mindig.
bennem van a hiba ? ez nem igaz, hogy ugyis jön más.. jöhet ezer kisebb szerelem, de én 1 nagyot szeretnék megélni végre egyszer, nem ilyen megalkuvokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!