Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők sokszor ott rontják el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők sokszor ott rontják el hogy az azonnali szikrát keresik?

Figyelt kérdés

Sokszor tapasztalom azt mikor randiztam nővel, hogy baromi jól elbeszélgettünk az egész randit végig nevettük de utána azt mondta nagyon szimpatikus vagyok neki nagyon jól érezte magát velem de nincs szikra kémia és ezért hagyjuk.

Szerintem igenis létezik olyan sőt az életre szóló kapcsolatok úgy kezdődnek hogy van egy szimpátia aztán szép lassan kialakul a mély szerelem. Nekem nagyon sok kapcsolat így kezdődött de sok nő az azonnali szikrát várja es6ha6nincs esélyt sem ad hogy esetleg kialakuljon a szimpátiából a szerelem.

Szerintem emiatt is ilyen rövidek a mai kapcsolatok mert egy szikrát várunk és ha van szikra akkor mindjárt belemegyünk egy kapcsolatba úgy hogy szinte nem is ismerjük a másikat és nem egy mély érzékemre alapozzuk a kapcsolatot hanem egy szikrára vágyra.

2016. jan. 17. 10:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igazad van, de köztünk, férfiak között is van, aki elköveti ezt a hibát.
2016. jan. 17. 11:04
 2/13 Sunshinedoll ***** válasza:
76%

Igen, szerintem ez jellemző a nőkre, én is ilyen vagyok. Mondjuk én általában szoktam menni második-harmadik randira, hogy megbizonyosodjak róla, hogy tényleg nincs szikra vagy nem is lesz :D

Nyilván megvan ennek is a hátránya, sok esetben csak a szikra tartott ott egy amúgy sz-r ember mellett, és rengeteg nagyon rendes embert utasítottam el pár hét után, mert annyi idő után sem alakult ki az a szikra, de inkább vagyok egyedül, mint egy olyan kapcsolatban, ahol én nem érzem azt a pluszt. Aztán lehet, hogy egyedül fogok megöregedni, de az már az én problémám :D

2016. jan. 17. 11:07
 3/13 anonim ***** válasza:
46%
Nem értek egyet. Az ilyen kapcsolatok nem randikon kezdődnek, hanem munkahelyen vagy rendszeres szabadidős elfoglaltságon, ahol van idő kialakulni az érzéseknek, nincsenek elvárások, kötelezettségek, nem játszanak anyagi szempontok. A randi pénz és idő, amit számon fognak kérni a másikon, ha nem alakulnak ki benne az érzések és nemet mond a továbbiakra.
2016. jan. 17. 11:16
 4/13 anonim ***** válasza:
27%
pontosan! mert a mai nők azt se tudják mi az a szerelem az nem 1 óra múlva fog kialakulni . és nem az első randin fogjuk megismerni egymást.
2016. jan. 17. 11:24
 5/13 A kérdező kommentje:

"A randi pénz és idő"

Nagyon szomorú hogy az emberi kapcsolatok at is már pénzbe és időbe merjük. Ez is ilyenek a mai kapcsolatok mert rohanunk mindent azonnal akarunk mert egy undorító rohanó világban élünk. Nagyszüleink hónapokig randizgattak és egy év is eltelt míg lefeküdtek mondjuk az is igaz hogy 50 éves kapcsolatok voltak ezek

2016. jan. 17. 11:25
 6/13 anonim ***** válasza:
Komolyan randiznál 1 nővel 1 évig szex nélkül? Hány éves vagy, merre élsz? :)
2016. jan. 17. 11:32
 7/13 anonim ***** válasza:

nem azt mondja az 1 példa! nem kell 10 ezreket költeni 1 randin . ajánlom nézd meg ezt a videót

https://www.youtube.com/watch?v=tHSS5oGzr2A

2016. jan. 17. 11:36
 8/13 A kérdező kommentje:
Ismerem a videót szerintem nagyon jó köszi
2016. jan. 17. 11:41
 9/13 anonim ***** válasza:
8%
Hol itt a hiba? Amelyik nő ezt a szöveget adja elő, annak egy ujjára 10 pasi jut. Lesz olyan, akinél megvan a szikra elsőre.
2016. jan. 17. 12:05
 10/13 anonim ***** válasza:
95%
Amikor vártam a szikrára jól megkínoztam az illetőket mert ők addig reménykedtek, beleélték magukat. Én is így voltam. Adjunk egy esélyt a dolognak alapon. A nagy sz@rt. Már bocs a kifejezésért, de sokkal nagyobb eséllyel okozol ezzel több rosszat mint jót. Nem éri meg. Valaki vagy megmozgat benned valamit vagy nem. Ez után van esély elmélyült szerelemre ami tényleg nem egy-két alkalom után alakul ki.
2016. jan. 17. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!