Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet egy nővel a baj, hogy nem kell a pasiknak?
22 éves vagyok
És még nem volt pasim
Vhogy nem állnak le velem beszélgetni
Senki se kéri el a számom
Nem hív el randizni
És nagyon rosszul esik
Főleg,hogy nem tudom mi az oka
Légy pozitív, gondolj a jóra, légy barátságos, nevess sokat ;)
Nefélj jönni fog
Küldj képet, és megmondom az-e a probléma!
Ha nem küldesz, és ha nem énekled el a szerencsedalt tíz órán belül tíz embernek, rossz lesz!
Nyehehe.
(de amúgy kajak)
Ezt ennyiből nem lehet megállapítani :)
Milyen a személyiséged? Mivel foglalkozol?
Lehet, hogy a rendesebb lány kategóriába tartozol és a mai felszínes emberek egyszerűen átsiklanak feletted. Azok meg, akik észrevesznek, nem mernek közeledni senkihez sem.
Ha az a célod, hogy legyen valakid, akkor a mai felszínes világban könnyű dolgod van. Nem nehéz összekukázni valakit, aki ráharap egy rövid szoknyára meg magassarkúra. De ezt gondolom te is tudod és ha ezt az utat akarnád járni, már megtetted volna.
A többiek úgy látom nagyon meg akarják oldani a kérdést azzal, hogy "hogyan nézel ki". Lehet hogy szép és csinos nő vagy, de egyszerűen nem vesznek észre vagy nem olyan közegben mozogsz hogy az olyanok észrevegyenek, akik értékelnének is.
Amúgy én is ismerkedési problémákkal küzdök, csak a másik oldalról. Azaz nem lány vagyok, hanem pasi :)
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!