Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinál egy lány, ha szerelmes lesz egy fiúba?
Nem szeretek bele olyanba akiket alig ismerek, legfeljebb vonzónak tartom az illetőt.
Ha valaki tetszik, vonzónak tartom, igyekszem megismerni. Keresem a társaságát, beszélgetést kezdeményezek. Innentől három lehetőség van:
1) Az illető a beszélgetéseket rövidre zárja, ha én nem szólítom meg észre se vesz, rám se néz - nyugtázom, hogy nem érdeklem, és továbblépek.
2) Az illető vevő a beszélgetésre, jól elvagyunk, némi flört is van, de a személyisége nem tűnik hozzám illőnek (pl. kicsit öntelt, szoknyapecér jellegű, vagy velem kedves de másokkal bunkó megnyilvánulásai vannak) - rájövök, hogy nem tűnik párkapcsolatra alkalmasnak, és a flörtöt kiiktatva haveri szintre terelem a dolgot (a másokkal bunkózó srác esetében pedig visszavettem a beszélgetéskezdeményezésből is)
3)Jól megy a beszélgetés és ő is érdeklődést mutat, személyiségre is ősszeillőnek tűnünk - folytatom ahogy addig. Részemről ezen a ponton szokott kialakulni a tényleges szerelem. Aztán szépen alakulnak a dolgok maguktól.
Mind a háromra volt példa. Olyan is volt, akivel a 3) verzió szerint jól alakult minden, de amikor már többször randiztunk is kettesben, hirtelen meggondolta magát és visszatáncolt, majd nem keresett. Mivel akkor már szerelmes voltam, ez nyilván rosszul esett. A férjemmel is a 3) verziót követtük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!