Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba, de ő mással jár, és tudom, hogy ő soha nem lenne belém szerelmes. Mit tegyek, hogy elfelejtsem?
Figyelt kérdés
Mindketten 20 évesek vagyunk. Privátban többet elmondok.2016. jan. 5. 13:06
1/3 anonim válasza:
Isten ments, hogy többet mondj el. Ez is tul sok a mai napra!
2/3 anonim válasza:
Előbb inkabb probald meghoditani,harcolni erte. Ha nem akar teged,akkor probald megismerni,hatha kiabrandulsz belőle. Miutan mar megprobaltal mindent,akkor probald elfelejteni csak.
3/3 anonim válasza:
Én is mindig ezt kérdeztem mindenkitől, nem tudtak jó választ adni. Én még most se tudom elfelejteni, ezért is kínoz. De úgy vagyok vele ha más megszeret és végülis én is szeretni fogom ha csak egy kicsit is, akkor megpróbálnám vele ezt a kapcsolatot. Szerintem csak így tudnám elfelejtetni magammal őt. Ha nem sikerül ne erőltesd mert csak mégjobban belészeretsz és az nagyon sok kínnal és szenvedéssel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!