Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinál egy lány, ha szerelmes lesz egy fiúba?

Figyelt kérdés
Addig világos, hogy a fiúknak kell udvarolniuk a lányoknak, és a lány választ az udvarlók közül. De mi történik, ha egy lány beleszeret egy fiúba, aki nincs az udvarlók sorában? Összejön a legszimpatikusabb hódolójával, és titokban a szerelme után sopánkodik? Vagy veszi a fáradtságot, és kezdeményez a kiszemeltnél? Várom a válaszokat az általatok tapasztaltakról.

2016. jan. 14. 23:07
1 2 3
 11/24 NudliHercegnő ***** válasza:
96%
Én kifejezetten nem szeretem megvárni, míg elhívnak randizni. Miért kéne igazítom magamat a körülményekhez, ha pontosan tudom, hogy mit szeretnék? Attól, mert nincs hímtag a lábaim között, még nem fogom megvárni, míg varázsütésre az történik, amit én szeretnék. Sosem értettem bizonyos nőknél ezt a teszetoszaságot.
2016. szept. 25. 20:23
 12/24 anonim ***** válasza:
72%
Emacipació van ha egy nő tud törtetni jobb fizetésért céges autóért önmegvalósìtàsért akkor egy pasiért is tegyen. Sok làny rafinàlt tegye úgy hogy a kiszemelt pasi udvaroljon neki . Szóval mintha a pasi akarnà de valójàban a nő akaratàt akarja a pasi is
2016. okt. 6. 07:19
 13/24 anonim ***** válasza:
73%
Hat attol függ kibe !Nekem volt olyan akinek én nem tetszettem igy annyiba maradt .De még ma is bejön de ismerem milyen igy tök mindegy nem kell az illető !Attol függ milyen a helyzet !A pasi nem belém volt szerelmes csak csapta a szelet én nem igazàn reagàltam mivel a helyzet nem nekem kedvezett meg az ex is ott volt és visszament hozzà!Meg bekavarni nem akartam !Màr vele sem jönnék össze !
2017. febr. 13. 00:42
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem jön össze senkivel, hanem "titokban a szerelme után sopánkodik" Én ezt csinálom.
2017. szept. 2. 13:33
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Szenved, mint én.
2017. szept. 2. 15:04
 16/24 A kérdező kommentje:
Miért nem kezdeményeztek?
2017. szept. 2. 20:30
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Sosem szerettem ezt az udvarló dolgot. Én megalázónak tartom a srácra nézve, de lehet, túl mai gyerek vagyok. Úgy értem, közeledjen, de ha nincs viszonzás, miba fszomnak kell egy nőt ostromolni? Nagyon sokan csinálják ezt velem is, nekem ez taszító az alárendelődés miatt.

Amúgy idegenbe nem tudok beleszeretni, legfeljebb szimpatikusnak tartom, vagy tetszik. Ebben az esetben közeledem felé annyira, hogy evidens legyen számára az érdeklődésem, de teperni nem fogok, amíg nincs visszajelzés, és én sem szeretem, ha valaki nekem így teper.

Nem szoktam senki után sopánkodni, ha kapcsolatban vagyok, mert az nem kapcsolat, hanem átverés a másikkal szemben. Vagy azzal alakul valami, aki aktuálisan tetszik (a legjobban), vagy nem foglalkozom a dologgal, és lezárom magamban. Sosem voltam az a több vasas típus, vagy az, aki nem képes kézbe venni az életét, mert fél, hogy egyedül marad. Nálam mindig vagy az lesz, amit akarok, vagy nem lesz semmi, beérni valamivel/valakivel egy olyan állóvíz, ami számomra rosszabb a semminél is.

21N

2017. szept. 3. 07:40
 18/24 anonim ***** válasza:
63%
#6 Osztom, nekem sincs szükségem erre. Inkább elhatarolodok az erzestol, és a fiútól akibe elehabarodtam.
2017. szept. 16. 11:55
 19/24 anonim ***** válasza:
55%
Hàt függ attol is hogy mennyit csalódott már .Van e elég önbizalma ahhoz hogy meglépje és kezdeményezzen.Én sokszor nem tudtam megtenni inkább vàlasztottam a tisztes tàvolsàgot .Jobb mint beégni és aztàn azon agyalni hogy mit csesztél el miközben csak a pasinak nem kellessz .
2018. ápr. 2. 14:52
 20/24 anonim ***** válasza:
Kellettél *
2018. ápr. 2. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!