Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak akkor kezdem el érdekelni a nőket, amikor megtudják, hogy külföldön sikeres vállalkozásom van? :/
Nem kevés téma érdekel, de ha már a sokadikat hozom fel, és a másik fél az érdeklődésnek viszonylag kevés jelét mutatja, akkor statisztikailag elég kicsi az esélye annak, hogy több nőnek is pont ez a téma kelti fel az érdeklődését.
Azt hiszem, hogy inkább maradok BKV-val járó átlag huszonéves, amíg nem találok valakit, akit mondjuk a személyiségem és az életem többi része is érdekel. :)
Ne aggódj egyszer majd megtalálpd azt aki nemcsak a pénzt akarja tőled, vagy nem... De remélem hogy igen.
18/L
de el is hívod őket moziba,vagy rendes randira?
ha csak online ismerkedsz,akkor ott az a valószínű, hogy a szakmád/munkád alapján esetleg valakit érdekelni fogsz,vagy ha jók a fényképeid,de ennyi.
Nekem tökmindegy, h vállalkozásod van, az is mindegy, h itthon vagy külföldön. Tojok rá!
Ha így kezdenél el csajozni nálam, alapból ellenszenves lennél. Volt már nem egy pasi, aki "van lakásom", van ilyen-olyan autóm és hasonlókat próbált nekem többször elhinteni. Mit képzelnek? H csak azért, mert ezt mondják majd megfekszek nekik? Ez az én észjárásom.
Én sem dicsekszem dolgokkal,nem kevés ékszerem, lakásom, kocsim van, de nem mutogatom és nem ez az ismerkedő szövegem. Sőt.. Nagyon sokáig nem beszélek róla! Külföldön éltem nem keveset, de ezt senki nem tudja rólam kezdetben. Mai napig van külföldön félretett pénzem. Mindössze fülbevalót hordok, mert azért az kell szerintem egy nőnek, most vettem egy gagyibb okostelefont használtan, anyáméknál lakom és közösségi közlekedéssel járok. Ne attól legyek vlkinek szimpi, mert látja rajtam, h van pénzem!
Ha Te igazán szeretnéd, hogy ne annak lássanak, akinek ők szeretnének lazíts a dolgokon!
Nem tudom, h milyen vállalkozásod van, de én a helyedben csak annyit mondanék pl. ha könyvelőirodád van, h "könyvelő vagyok egy cégnél" vagy ha mondjuk fűtéstechnikai a cég, akkor: "Egy cégnél dolgozom, ahol a fűtéstechnikával foglalkozunk, itt vagyok ......-ként foglalkoztatva." Ennyi. Vagy csak ennyit kell mondani: Van egy könyvelői v egy fűtéstechnikai vállalkozásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!