Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen értékeid vannak akkor sikeres vagy a legjobb nők körében is? Ez kell a legtöbb nőnek?
Ilyen kinézetű vagy, ilyen kocsid van és ilyen házad? Ha ilyen vagy nem lesznek bajok a nők terén?
Pontosan!
Viszont ha kocsi és ház megvan + mögöttük a nagy vagyon, akkor egy elhízott sertés is lehetsz, akkor is lesz topmodell barátnőd.
Lásd DiCaprio. Nem egy kidolgozott felsőtestű egyén, sőt hájas is, topmodelleknél rosszabb nője nem is volt!
Ha ilyenek vannak, akkor valóban jönnek a díszfeleségek, de nem feltétlenül azért, mert annyira szeretnek téged, és téged akarnak. Ha ezek nincsenek, és így nem vesznek észre, csak ha gazdag lennél és luxusban élnél, akkor azok csak a jó életedet szeretik, te lehetnél akárki, nem érdekelné őket. Aki ilyen kérdéseket kiír (mert elég gyakori jelenség mostanság), az vajon mind erre vágyik?
Értelmezzük, mit jelent a "nem lesznek bajok a nők terén" részt. Mindig lesz punci? Az biztos, ha ilyen kinézeted van, ilyen a kocsid és a házad, akkor punci mindig akad. Szerető társad lesz, aki hűséges hozzád és veled van jóban és rosszban? Az már nem biztos. A gazdag, jóképű embereknek is oda kell tennie magát, ha normális párkapcsolatot akar, egyébként csak a punci jut, a társ részét sosem kapja meg. Mérlegeld, mire vágysz igazán.
Ha normális társra vágysz, aki téged szeret, és egyáltalán észrevenné, ha a helyedre másik hapsit raknának, akkor nem, nem ez kell a legtöbb nőnek. Inkább az, amiket leírtál a kiegészítésedben.
Igen, akkor a nőknél is jók lesznek az eredményeid.
De ezek már túlzások. Én albiban lakom, BKV-val járok, 150-at keresek és vicc nélkül modell gyönyörűségű barátnőm van. (Tényleg az. Voltak már korábban is szép vagy átlagos barátnőim, de ő a legszebb és tényleg szép.)
Ja és jóképűnek mondott vagyok, de pl. testre elég átlagos. Nem vagyok kigyúrva.
Pontosan,pont ez az ideális élet számomra amit linkeltél,köszi szépen.
De így van,kisportolt,gazdag vagy akkor nőből nem lesz hiány.
Én nem feleségre vágyok hanem sok sok nőre,luxusra,kigyúrtságra.
Mert úgyse lennék hűséges hozzá folyton megcsalom az exeimet is mindet megcsaltam(igen gáz,de nem tudok uralkodni magamon,eleget dolgozok én,hogy élvezzem az életet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!