Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csendes, visszahúzódó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csendes, visszahúzódó lányoknak is a nagydumás férfiak kellenek, vagy a maguk kategóriájában keresgélnek?

Figyelt kérdés
2016. jan. 9. 23:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%
kíváncsi vagyok, hogy egy nőknek feltett kérdésre miért pasik válaszolnak..
2016. jan. 10. 09:24
 12/16 A kérdező kommentje:

@4, @6

Jó, azért én megnyílok, ha kettesben vagyok valakivel, de társaságban meg se próbálok megszólalni, csak ha kérdeznek.

@10

Na igen, azért is érdekelne, mert nem igazán tudom elképzelni, hogy mi a jó abban, hogy az egyik félnek be se áll a szája, a másik meg meg se szólal. Most az, hogy melyik nem melyik, nem számít.

@11

Ez engem is érdekelne. :D

2016. jan. 10. 10:12
 13/16 anonim ***** válasza:
61%
#11 Mert jobban ismerjük a nőket, mint ők magukat.
2016. jan. 10. 10:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Vannak meg Halistennek rendes lanyok.Van hogy keresgelni kell,es pofonok is ernek kozben,vagy valaki egy ideig rendes utana meg jobban megismered es latod hogy csalodtal...de fel kell allni,hinni kell a dologban,tenni erte es ugy eljon akinek jonnie kell. 27/f
2016. jan. 10. 11:52
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem az alapján választok párt, hogy mennyit beszél a férfi. Természetesen az fontos, hogy azért velem beszélgessen, de olyankor sem kell szószátyárnak lennie. Alapból nem értem miért kéne folyton szómenése legyen az embernek. A lényeg, hogy meglegyen a testi-lelki vonzalom.

Azzal meg nem értek egyet, hogy két csendes ember csak ülne nagy kínos csendben és nézné egymást. Ez nem attól függ. Az összhangot egyszerűen érzi az ember, ha nagy dumás az illető, ha csendes. Ha két emberben nincs semmi közös, akkor ott lehetne mindkettő nagydumás, akkor is csak elbeszélnének egymás mellett.

2016. jan. 10. 16:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem jönnek be a tipikus nagydumás, mindenbe beleszóló, mindig a társaság közepe típusú pasasok. De az is szükséges, hogy tudjunk beszélgetni, és ne harapófogóval kelljen kihúzni minden szót a másikból.
2016. jan. 10. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!