Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak akik rondának tartjátok magatokat, hogy néztek ki?
Komolyan nem tudom elképzelni mi ez az extrém nagy rondaság, amiről beszéltek, amiért egy nő se néz rátok.
Vagy ha akartok, küldhettek privátban képet és kifejtem az ŐSZINTE VÉLEMÉNYEMET. :)
Hát én úgy nézzek ki ,hogy odamegyek az ablakon és kinézek. Ha friss levegőt akarok szívni akkor ki is nyitom. De ha levan húzva a redőny akkor fölhúzom és máris kitudok nézni.
Olcsó poént félre téve ,max átlagosan és egyáltalán nem jóképűn. Rondának azért nem mondanám magam ,de mivel még nem kaptam a hölgyektől semmiféle pozitív visszajelzést ami tényleg őszinte lett volna és használható ,így nem vagyok elragadtatva a külső tulajdonságaimtól.
(De ha még sokat nem is segít edzeni kezdtem el ,így talán egy kicsit jobb lesz a kinézetem.)
Van rajtam úgy 10 kiló plusz, ami alapból nem zavarna, ha nem manboobként jönne elő. Szemüveget hordok, ami egyáltalán nem hátráltat, viszont legalább úgy nézek ki, mint egy 16 éves kocka (most 22 vagyok és nem tudom, mióta nem foglalkoztam játékokkal). A szakállam nem tud normálisan nőni, így egy kecskeszakállal kell elérnem azt, hogy egyáltalán 18-nak nézzenek. Mindemellett folyamatosan azt érzem, hogy nőies vagyok, főleg azért, mert a kezeim röhejesen kicsik.
Ha kell, küldhetek képet magamról, ennél lejjebb már akkor se süllyedhet a megítélésem, ha kiszivárog a netre a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!